Valik uutest TV3 saadetest:

UUS ERISAADE! „28 AASTAT KOLMEGA“

kolmapäeval, 6. märtsil kell 21.00

Kolm on seltskond juba 28 aastat! TV3 sünnipäevale pühendatud suures erisaates kutsume teid kaasa haaravale lennule läbi kõigi nende aastate. Mis on olnud kõige üllatavamad, naljakamad ja erilisemad saated? Kuidas läheb TV3 säravaimatel eetristaaridel? Mis on juhtunud kaamera taga? Millistest saadetest-sarjadest räägitakse siiani legende? Mõnusad meenutused TV3 tähtede värvikatest lugudest ja põnevatest arhiivihetkedest võtab kokku Annely Adermann.

UUS HOOAEG! „MASKIS LAULJA“

alates 24. märtsist pühapäeviti kell 19.30

Kevade suurimatest saladustest säriseva ülipopulaarse teleshow neljas hooaeg toob rahva ette kümme laulvat staari, kes hittlugusid esitades end salapäraste kostüümide sees varjavad. Maskid hakkavad langema saadete lõpus, sest igal nädalal lahkub üks osaleja ja peab oma identiteedi avalikkusele paljastama. Seda, kes maskide sees peituvad, saavad nuputada nii televaatajad kodudes kui ka detektiivid otse stuudios.

UUS! „VALETAMISKLUBI“

alates 12. märtsist teisipäeviti kell 21.30

„Valetamisklubi“ on uus kodumaine originaalsari - põnev, intrigeeriv, üllatavate sisupöörete ja suhteliinidega. Haarava loo käivitab noore ambitsioonika ajakirjanikuni jõudev vihje ministri kohta, kes väidetavalt olevat ahistanud alaealist tütarlast. Kuigi tõde võib olla hoopis mujal ja tegelikkus kordi keerulisem, kui asjad tunduvad, algab kirglik nõiajaht ministrile, et tema elu täielikult hävitada ja mees tühistada. Tuntud näitlejate kõrval teevad sarjas kaasa ka paljud noored talendid.

UUS! „TAAVI MALLEGA AAFRIKAS“

alates 8.märtsist reedeti kell 20.00

Telekevade kõige ägedamas reisisarjas „Taavi Mallega Aafrikas“ võtab koos Taavi Libega värvika seikluse Ghanasse ette naine, kes pole kunagi varem reisimas käinud – taluperenaine Malle. Kohapeal saab kiirelt selgeks, kas tarmukal Eesti naisel tekib kultuurišokk või tundub tuhandete kilomeetrite kaugusel elatav elu lihtsalt suurepärane. Igal juhul hakkab juhtuma ning selle kõige taustal saab osa Ghana rahva traditsioonidest, eluviisidest, muredest ja rõõmudest.

UUS! „KAHEVÕITLUS“

alates 4. märtsist E-R kell 18.30

Haarav kodumaine mälumäng „Kahevõitlus“ Kristjan Jõekalda juhtimisel naelutab vaatama ning paneb ka kodudes kirglikult kaasa nuputama. Saates on vastamisi kaks mängijat, kelle ette seatakse küsimused vastusevariantidega, millest õigeid on seitse. Õigesti vastanu saab jätkata kuni eksimuseni, ent alati võib taktikalise lisavõimalusena vastamiskorra ka konkurendile loovutada. Kevade põnevaim duell kostitab teadmiste, nalja ja põnevusega igal argiõhtul enne uudistesaadet.