Valik Kanal2 saadetest kevadhooajal:

MUUSIKALINE TELESÕU „TÄHTEDE TÄHT“

alates 17. märtsist pühapäeviti kell 20:05

Muusikaline telesõu „Tähtede täht“ uus hooaeg toob lavale uued artistid, uued muusikažanrid, uued eksperdid ja uue hääletussüsteemi, mis kaasab ka televaatajad. Kaheksa säravat artisti on vastu võtnud julge väljakutse ja panevad end proovile muusikastiilides, milles pole neid varem kunagi nähtud. Parimast parim selgitatakse välja muusikali, ooperi, jazzi, eurodisco, punki, latiino žanrites.

Saates annavad esitustele oma hinnanguid eksperdid, kuhu kuulub püsiliikmena Mart Juur, kellega ühinevad igas saates kaks külaliskohtunikku, kes on vastavas žanris tuntud tegijad. Väljakutse on vastu võtnud Saara Nüganen, Ott Lepland, Carlos Ukareda, Eleryn Tiit, Germán Gholami, Tanja Mihhailova-Saar, Antti Kammiste ja Anett Kulbin. Telesõud juhib eesti parima meessaatejuhi tiitlit kandev Jüri Butšakov.

REISISAADE „MEIE AASTA INDONEESIAS“

alates 2. märtsist laupäeviti kell 19:30

Armastatud Tuuli Roosma teleperekond võtab üle mitme aasta ette uue reisi, seekord eksootilisse Indoneesiasse. Algavas kogupereseikluses „Meie aasta Indoneesias“ kõnelevad Tuuli, Arbo ja teismelised Andres ning Kristjan Sulawesil muumiatega, päästavad Sumatral orangutange, põgenevad metsikul Paapual matšeetega peaküti eest, proovivad Balil valgustust saada, toovad koos kohalikega vereohvreid ning püüavad selles tohuvabohus enam-vähem normaalseks jääda.

„VÕSAVINKEL“

alates 1. märtsist reedeti kell 20:00

Juba viiendat hooaega pakub saade „Võsavinkel“ põnevaid kohtumisi ja avastamisrõõmu. Värskelt kosutavalt puhkuselt naasnud saatejuht Peeter Võsa on täis energiat ja teotahet. Televaatajaid ootavad ees kohtumised kirevate persoonidega ning põnevate paikadega. Lisaks saab kevadhooajal näha ka paari põnevat teleeksperimenti ja seda loomulikult Võsale omapärases vürtsikas kastmes. „Põnevaid inimesi, huvitavaid paiku ja värvikirevust siin kodumaal ikka jagub. Paneme täie auruga edasi!“ sõnab telelegend Võsa.

SISEKUJUNDUSSAADE „KODUD RAHAKS“

alates 6. märtsist kolmapäeviti kell 20:30

Särtsaka sisekujundussaate „Kodud rahaks“ kolmandal hooajal tuleb saatejuht Keili Sükijainenile ja üürikodude omanikele appi lausa kolm sisekujundusentusiasti. Merlin Miido on varasemate hooaegade jooksul näidanud parimaid nippe juba 14 kodus ja sel hooajal lisandub tema nimekirja veel neli. Lisaks Merlinile asuvad oma värskete ideedega kortereid vürtsitama Liis Reisner ja Kirke Talu. Kirke on varemgi tele-ekraanil kodu kujundamisega tegelenud, konteinermaja ehitades. Liis on vaatajatele tuttavaks saanud superstaariks püüdlejana, kuid igapäevaselt interjööre loonud samuti juba aastaid.

Kuigi kõik hinnad on vahepeal kõvasti tõusnud, on saates omanikele antav eelarve kodu uuendamiseks endiselt 1000 eurot. See nõuab tõsist fantaasialendu ja nuputamist, et ideede teostamisel jääda ette antud eelarve piiridesse.

KOKANDUSSAADE „RITA KÖÖK“

alates 9. märtsist laupäeviti kell 10:00

Uues saates „Rita köök“ asub toimetama legendaarne „Oma Maitse“ ajakirja retseptilooja ja toidukoolituste tegija Rita Osa. Lisaks retseptidele ja kokakunsti oskustele saab televaataja kasulikku lisateavet, kuidas mingi toiduaine või selle valmistamise tehnoloogia mõjutab meie tervist, immuunsust, tuju ning sooritusvõimet.