Ajakiri Forbes andmetel teenis Sandler 2023. aastal 73 miljonit dollarit (66 miljonit eurot), peamiselt tänu oma tulusale tehingule voogedastusplatvormiga Netflix. Eelmisel aastal mängis ta komöödia järges „Murder Mystery 2“ ja koguperefilmis „You Are Are Not Invited to My Bat Mitzvah“, samuti andis ta hääle animafilmi Leo peategelasele. Ta produtseeris ka märulikomöödiafilmi „The Out-Laws“ ja osaleb praegu ulmedraamas „Spaceman“.

Adam Sandler

„See, et Adam Sandler teenib rohkem kui Tom Cruise, võtab sõnad suust,“ kommenteeris üks fännidest uudist platvormil X.

Barbie premiere

Kõige rohkem teenivate näitlejate edetabelis oli teisel kohal Margot Robbie, kes Forbesi hinnangul teenis eelmisel aastal 59 miljonit dollarit (54 miljonit eurot). Seda peamiselt tema peaosa eest hittfilmis „Barbie“, filmi „Emerald Fennelli“ produtseerimise eest ning samuti ülesastumise eest filmis „Asteroid City“.

Nimekirjas kolmas oli Tom Cruise, kesteenis möödunud aastal 45 miljonit dollarit (41 miljonit naela) oma töö eest märuli järjefilmiga „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One“ ning 2022. aasta filmi „Top Gun: Mavericki“ müügi voogesituse eest.

Nimekirja neljas ja viies koht läks jagamisele Ryan Goslingi ja Matt Damoni vahel: Gosling teenis 43 miljonit dollarit (39 miljonit eurot) oma etteaste eest “Barbie“ filmis ning Damon teenis sama palju eelmisel aastal oma rollide eest filmis „Air“ ja „Oppenheimer“.

Forbesi enimtasustatud näitlejate esikümnesse mahtusid veel Jennifer Aniston, Leonardo DiCaprio, Jason Statham, Ben Affleck ja Denzel Washington.