Igal pühapäeval peavad saates osalevad kaheksa esinejat oma rutiinist väljuma ja astuma üles uues žanris. Kahtlemata on nad kõik väga musikaalsed. Ent varem või hiljem tuleb neil esitada lugu stiilis, millega neil absoluutselt mitte mingit kokkupuudet pole olnud. Kes selle väljakutsega kõige paremini hakkama saab, kroonitaksegi maikuus „Tähtede täheks“.

Uue hooaja esimene saade pakub vaatajatele erakordselt võimsaid etteasteid, tuues lavale tuntud ja armastatud muusikapalad teatrisaalidest. See ainulaadne saade ühendab erinevaid žanreid, pakkudes vaatemängu, kus kõlavad nii sügavalt liigutavad ballaadid, maagilised ooperiaariad kui ka tempokad ja tantsulised palad.

Oma arvamuse ja ka hinded esinejatele ütlevad stuudioeksperdid. Seda paneeli juhib mees, kes kuulab muusikat nii hommiku-, lõuna-, kui õhtusöögiks. Siiani pole see isu tal raugenud – Mart Juur! Igasse saatesse kutsub Mart lisaks veel kaks külaliseksperti, kes just selle konkreetse saate žanris hästi kaasa rääkida oskavad. Esimeses saates on nendeks meie oma muusikalide ja ooperite printsess, imelise häälega Maria Listra ja mees, kes tunneb ennast mistahes laval suurepäraselt – Mait Malmsten!

Ekspertide arvamus ei ole aga ainuke, mis loeb. Uuel hooajal saab kaasa rääkida ka televaataja, sest poole hinnetest annabki just televaatajate hääletuse tulemus.

Televaatajate arvamuse kogumiseks avatakse kohe saate algusest hääletusliinid, mis jäävad lahti ka pärast saadet. Seda kuni esmaspäevase telesaate „Õhtu!“ lõpuni. Seal suletakse hääletusliinid ja juba järgmisel pühapäeval liidetakse need kaks tabelit kokku ja selgub lõplik tulemus. Hooaeg lõpeb finaaliga, kus otsesaates võistlevad omavahel neli enim punkte saanud võistlejat.

Selle kevade suurimat muusikalist telesõud „Tähtede täht“ juhib Jüri Butšakov.

„Tähtede täht“ alustab Kanal 2s pühapäeval kell 20.05.