Tänavuse „Maskis laulja“ kostüümikunstnikud on Liisi Eesmaa ja Gerly Tinn. Andekate maskivõlurite ideede põhjal loodud esimesed tegelased avalikustati naistepäeval TV3 kevadkava esitlusel ning nendeks olid Flamingo ja Vampiir. Täna lisanduvad maskide ritta ka Saunaviht ja Elevant.

Gerly Tinni sõnul on kostüümikunstniku kõige tähtsam omadus lennukas fantaasia. „Kui on idee, tutvustan seda maskitegijale ja siis hakkamegi koos nuputama, kuidas seda võimalikult efektselt vormistada,“ kirjeldab ta, kinnitades, et on suur au ja rõõm koos töötada eriliselt andekate maskimeistrite ja rätsepaga.

Seni avalikustatud maskidest on Gerly fantaasia ja ideede põhjal sündinud Vampiir ja Saunaviht, Liisi poolt aga Flamingo ja Elevant. Juba esmaspäeval selguvad Star FM hommikuprogrammis järgmised tegelased.

Flamingo
Vampiir

Saunaviht
Elevant

Maailmakuulsal formaadil „The Masked Singer“ põhinev „Maskis laulja“ jõudis TV3 vaatajate ette 2020. aasta kevadel ning 24. märtsil alustab suursaate neljas hooaeg. Teleshow`s esitavad hittlaule kümme imeliste maskide taha varjunud tuntud inimest. Igal nädalal lahkub üks osaleja ja peab oma identiteedi avalikkusele paljastama. Uue hooaja detektiivid on Mart Sander, Liina Kanarbik, Eda-Ines Etti ja Kristjan Jõekalda. Saadet juhib Franz Malmsten.

„Maskis laulja“ on TV3s alates 24.märtsist pühapäeviti kell 19.30.