Jürgeni, Andrese ja Grete juhitud „Kolmekas“ sai meeletu palju kriitikat. TV3 Facebooki tehtud postitus reede õhtul eetris olnud „Kolmeka“ avasaate kohta on täitunud kriitiliste kommentaaridega, kus kirjutatakse, et tegemist on Teedu ja Kristjani („Teet, Kristjan ja sõbrad“ – toim) ning „Õhtu!“ koopiaga.

„Kolmeka“ postituse juures on mõned karmimad kommentaarid saanud lausa kümneid meeldimisi. „Täielik jama, milleks kopeerida „Õhtu!“ saadet, endal pole ideid?“ mõtiskleb üks. „See saade meenutas Kristjani ja Teedu saadet. Kord üles, kord alla,“ kirjutab teine.

„Kuuldes seda push’imist Star FM-is ja vaadates saadet, ei mõistnud ma seda vaeva. Puusepp nagu alati peab olema A ja O. Paha hakkas,“ kommenteerib kolmas. „Saatejuhid, vaadake peeglisse, enne kui tulete ennast rahvale näitama, roosa särk ei varja paksu kõhtu, hea veel, et karvane kõht oli maikaga varjatud,’’ lisab neljas.

„Mind häiris, et kaamera näitas külalist kogu aeg profiilis. Kas teil on ainult üks kaamera? Ja valgus oli halvasti sätitud, pidevalt nägin musti silmaauke. Oleks veel norida, aga ei viitsi,“ kirjutatakse veel.

Leidus ka neid, kellele TV3 uus telesaade „Kolmekas“ meeldis. „Väga hea saade oli. Superägedad saatejuhid. Just seda oligi reede õhtusse vaja. Särtsu ja põnevust,“ kiidab üks vaataja. „Täitsa vaadatav saade oli. Jõudu ja jätkuvat positiivset meelt tegijatele,“ lisab teine.