Viimasel ajal on Grete Kuld olnud tegevuses mitmete teleprojektidega. Koos teiste tuntud nägudega on ta juba kolm hooaega olnud telesaates “Ma näen su häält” nõuniku rollis. Samuti säras ta hiljuti koos Tõnis Niinemetsaga “Eesti Laul 2024” saatejuhina ning nüüd saab teda näha meelelahutuslikus telesaates “Kolmekas”. Teletöö kõrvalt on naine teinud karjääri ka lauljana ning avaldanud mitmeid singleid näiteks “Vari”, “Ma valin Sind” ning 2022. aastal ilmunud country lugu “Tähetolm”.

Tuttavad kolleegid uutes rollides

2022. aastal kinoekraane vallutanud Ergo Kulla tehtud kodumaises filmis “Soo” mängis Grete Kulla kõrval ka Franz Malmsten. Tore koostöö ei jäänud näitlejatel sugugi viimaseks, sest humoorika komöödiasarja “Alo” raames tegi Franz Gretele huvitava ettepaneku. “Seriaali kutsus mind kolleeg Franz Malmsten, kes on uues hooajas hoopis kaamera taga režissööri ametis,” rääkis Grete. Kuigi näitlejannal oli sarjas vaid episoodiline roll, oli tema sõnul töö meeskonnaga väga nauditav ja võtteplatsil mõnus õhustik. „Mind võeti väga sõbralikult vastu! Kõik sujus ja oli väga tore,“ lausus ta.

Ühepoolsed tunded

Grete Kuld kehastab kolmandas hooajas Reimo Sagori tegelaskuju õde Erikat. “Minu karakter armub silmapilkselt ja lootusetult Alosse, kes omakorda aga päris samade tunnetega mulle ei vastanud,” kirjeldab Grete oma tegelaskuju lugu sarjas. Kuigi näitlemisrollidest tal puudust ei tule, leiab Grete siiski, et “Alo” oli väga lõbus projekt, milles osaleda. “Kui minu tegelaskuju kunagi seriaali naasma peaks, siis hea meelega löön “Alos” alati uuesti kaasa!”

Humoorikad killud Alo seriaalist on ka sotsiaalmeedias viraalseks saanud. Enim populaarsust on kogunud just klipp, kus Grete Kuld annab kavalalt Märt Piusile korvi.

Komöödiasarja “Alo” uus hooaeg on vaadatav striimingteenusest Huub. Seriaalis löövad kaasa armastatud näitlejad Tõnis Niinemets, Priit Võigemast, Märt ja Priit Pius, Uku Uusberg, Saara Nüganen jpt. Sarja produtsendiks on Karl Kermes ja kolmanda hooaja režissööriks Franz Malmsten.