Tõsielusaate „Teine võimalus“ formaat pakub teise võimaluse armastuse leidmiseks inimestele, kes on varem juba Eesti tõsielusarjas osalenud, kuid kes ei ole veel partnerit leidnud. Saate fookus on kolmel mehel, keda Eesti tõsielusarjade fännid juba teavad hitt-saatest „Vallaline kaunitar“.

Esimene teist võimalust otsiv noormees on Henri. Henri on 32-aastane Pärnumaa mees, kes on nüüd sisse seadnud end Tallinnasse. Tema sõnul kuulub tema süda muusikale ning tele- ja filmimaailmale, kuid tunneb, et keegi on veel tema elust puudu.

Uues tõsielusarjas näevad vaatajad lisaks veel kolmele mehele ka teisi kõigile tuttavaid ja armastatuid reality-staare. Juba tuntud hurmuritega liituvad uued tulijad, kes samuti otsivad armastust ja peavad lõpuks pärast mitmeid kohtinguid ja romantilisi tegevusi tegema nende vahel valiku. Saate edenedes väheneb osalejate arv ning kandidaadid, kes ei suuda romantilist sidet luua, hääletatakse saatest välja. Lõppeesmärk on haarata kinni teisest võimalusest, leida partner ja algatada tähendusrikas suhe.

Go3 uude tõsielusaatesse on võimalik kandideerida ankeedi kaudu.