Pühapäevane „Kuldvillak“ lõppes mängija Madise jaoks ootamatult. Nimelt tuvastas „Kuldvillaku“ saatetiim, et teise mängija vastamise ajal võttis Madis pastapliiatsi ja kirjutas midagi tahvlile. See lõppes Madise mängust eemaldamisega. Saatejuht Eeva Esse-Sõõrumaa tõdes Kroonikale, et tegemist on esmakordse säärase juhtumiga.

„Kuldvillakus“ tehti esimest korda ajaloos sohki.

Madis sõnas Õhtulehele, et saate reeglid olid talle selged ja tema käitumine teadlik. „Tegin seda meelega, et reklaami saada. Kavatsen poliitikasse minna. Alguses mõtlesin, et joonistan jänese, kuna saade pidi lihavõtete ajal eetrisse minema, aga mõtlesin ümber ja tõmbasin lauses „Mis on põhjapõder“ sõna „mis“ maha ja kirjutasin „kes“.“

Saatejuht Eeva Esse-Sõõrumaa selgitas Kroonikale, et „Kuldvillaku“ reglemendi järgi peavad mängijad muusika vaikides ja tulede süttides kirjutusvahendid käest panema. „Mängija hakkas aga kirjutama uuesti siis, kui teine mängija vastas juba suuliselt. Seega tuli mängija reeglite rikkumise tõttu diskvalifitseerida. Nii otsese rikkumise järel saab mängust kõrvaldamise otsuse langetada ka saatejuht,“ rääkis Esse-Sõõrumaa, kelle sõnul oli selline juhtum esmakordne.