Esilinastused toimuvad 2. märtsist kinodes Coca-Cola Plaza ja Centrum. Film alustab kinokavas täismahus 4. märtsist.

Piletid leiad SIIT 

MÄRTSI KUUFILMI ERILINASTUS

Tõelise filmifänni gurmeeõhtu! See on kinoõhtu, kus reklaame ei näidata, vaid nende asemel saavad külalised tervelt pool tundi nautida parimaid filmitreilereid. Iga Kuufilmi juhatavad sisse meie kinospetsialistid, kes räägivad linateose valmimise köögipoolest ning lasevad publikul, kas interaktiivselt või muidu aktiivselt auhinnaloosides kaasa lüüa.

Kolmapäeval, 2. märtsil kell 19.30 oled oodatud Kuufilmi pidulikule erilinastusele Coca-Cola Plaza Delfi saalis.

Piletid leiad SIIT

Ajakava:

Kell 19.00 - Uued ägedad treilerid

Kell 19.30 - Filmi tutvustamine ja auhinnaloos

Kell 19.45 - "Batmani" esilinastus

Režissöör Matt Reevesi (“Ahvide planeedi” filmid) lavastatud Warner Bros. Picturesi filmis “Batman” astub Robert Pattinson üles Gothami tasujast detektiivi ja erakliku miljardäri Bruce Wayne’i rollis.

Kaks aastat tänavatel Batmanina (Robert Pattinson) kurjategijate südametesse hirmu külvates jõuab Bruce Wayne Gothami sügavaimatesse varjudesse. Tal on linna korrumpeerunud ametnike ja tähtsate tegelaste seas vaid paar usaldusväärset liitlast – Alfred Pennyworth (Andy Serkis) ja politseileitnant James Gordon (Jeffrey Wright). Üksildasest tasujast on saanud kaaskodanike seas kättemaksu ainukehastus.

Kui tapja sadistlike sepitsuste sihtmärgiks saab Gothami eliit, viivad mõistatuslikud juhtlõngad maailma parima detektiivi allilma, kus ta kohtab tegelasi, nagu Selina Kyle ehk Kassnaine (Zoë Kravitz), Oswald Cobblepot ehk Pingviin (Colin Farrell), Carmine Falcone (John Turturro) ja Edward Nashton ehk Mõistataja (Paul Dano). Asitõendid toovad ta kodule lähemale ja kurjategija plaanid selginevad ning Batmanil tuleb luua uusi suhteid, süüdlane paljastada ja teha lõpp pikalt Gothami linna vaevanud võimu kuritarvitamisele ja korruptsioonile.