USA luureagent Amanda Waller paneb salaja kokku rühma kardinaalselt erinevaid ja põlastusväärseid tegelasi, kellel pole elus mitte midagi kaotada. Kui nad aga aru saavad, et neid ei valitud mitte nende edukuse pärast, vaid tänu nende ilmsele süüdiolekule, kui nad peaks põruma, pole enam kindel, kas Suitsiidisalk otsustab kas või elu hinnaga proovida või võitleb iga mees enda eest.

Lavastaja David Ayer (“Raev”, “Vahetuse lõpp”) toob ekraanile filmi "Suitsiidisalk", milles astuvad üles Oscari nominent Will Smith ("Ali“, "Õnne otsinguil“), Oscariga pärjatud Jared Leto ("Elujanu“), Margot Robbie ("Wall Streeti hunt“, "Fookus“), Joel Kinnaman (Netflixi "Kaardimaja“) ja Oscari nominent Viola Davis ("Koduabiline“, "Kahtlus“).

Ayeri kirjutatud ja lavastatud DC Comicsil põhinevas filmis teevad veel kaasa Jai Courtney ("Lahkulööja sari: Mässaja“), Jay Hernandez ("Röövlid“), Adewale Akinnuoye-Agbaje ("Thor: Pimeduse maailm“), Ike Barinholtz ("Neetud naabrid“), Scott Eastwood ("Raev“), Cara Delevingne ("Paberlinnad“), Adam Beach ("Kauboid ja tulnukad“) ja Karen Fukuhara, kellele see on tema debüütfilm.

"Suitsiidisalk" jõuab Eesti kinodesse 5. augustil.