"Sangarite" pääsmed on kõva valuuta, sest nende omanikele jagatakse iga nädal letialust tavaari ‘‘Sangarite’‘esilinastuse ürituse lehel.

Õnnelikud saavad puhkekodu ja välismaa tuusikuid, Sangarite sõbrapilte, pääsmeid kultuuri- ja kulturismiasutustesse, banaane, Jenkki nätsu ja palju muud!

Et kuumast kraamist mitte ilma jääda, registreeri "Sangarite" esilinastusel osalemine ja kirjuta "Sangarite" esilinastuse ürituse lehele oma kinopääsme number! Mida siin mõelda veel on? Teeme ära!

"Sangarid" on uus film samadelt tüüpidelt, kes aasta tagasi tõid meieni komöödiahiti "Klassikokkutulek". “Sangarite” peaosades on Märt Pius (“1944”, “Nullpunkt”), Karl-Andreas Kalmet (“1944”) ja Veiko Porkanen ("Must alpinist").

Kolme peategelase kõrval astuvad üles veel Henrik Kalmet, Ott Sepp, Marika Barabanštšikova, Tõnu Kark, Andres Dvinjaninov, Esko Salminen, Volkswageni matkabuss ja paljud teised.
Film põhineb Martin Alguse originaalstsenaariumil, mille lavastajaks on Jaak Kilmi. Filmi operaator on Aigars Sērmukšs, kunstnik Katrin Sipelgas, kostüümikunstnik Anu Lensment ja monteerija Tambet Tasuja. Filmi produtseerib Taska Film ja levitab ACME Film.

Inspireerituna omast ajastust on käesoleva filmi sisu, sündmused ja tegelased väljamõeldis. Kokkulangevused filmi ja reaalsete isikute, nimede või sündmustega on juhuslikud.

“Sangarid” linastub 17. veebruaril kinodes üle Eesti.

Coca-Cola Plaza Kuufilmi linastuste piletid leiad SIIT.