Tavaliselt näeb Beckham välja selline:
Filmivõtete käigus moonutati tema nägu aga selliseks:
"Raske päev kontoris", kirjutas Beckham oma Instagrami kontole üles laetud õõvastava pildi alla.

Beckham kehastab Kuningas Arthuri uues filmis ühe gängi liiget. Tõenäoliselt lüüakse tema tegelaskuju suhteliselt kiiresti maha. Jalgpallur astus väikses rolli üles ka Ritchie eelmises fimis "Koodnimi U.N.C.L.E." ("The Man from U.N.C.L.E.").

"Kuningas Arthur: Mõõga legend" on esimene osa plaanitavast kuueosalisest seeriast, mis vaatleb Arturi legendi erinevaid peatükke. Esimese osa lavastajatoolis istub rohkem krimikomöödiate poolest tuntud legendaarne briti režissöör Guy Ritchie ("Hunnik pappi ja suitsev kaheraudne"), kuid tõenäoliselt andis kahe "Sherlock Holmesi" filmi haldamine talle piisavalt julgust, et ette võtta legendil põhinev ajalooline seiklusfilm.

Film kandis algselt pealkirja "Knights of the Roundtable: King Arthur" ning pidi linastuma juba 2016. aasta juulis, kuid pärast nimevahetust tõsteti filmi linastusaeg kaugemale.

Sünopsis: Tunnustatud filmitegija Guy Ritchie rõõmustab vaatajaid oma dünaamilise stiiliga eepilises fantaasiapõnevikus "Kuningas Arthur: Mõõga legend". Film, mille nimirollis astub üles Charlie Hunnam, on ikonoklastiline versioon klassikalisest Excaliburi müüdist ja Arturi teekonnast tänavatelt troonile.

Kui lapseeas Arthuri isa mõrvatakse, haarab võimu Arthuri onu Vortigern (Jude Law). Oma sünniõigusest ilma jäetud Arthuril pole aimugi, kes ta tegelikult on, ja ta peab üles kasvama äärelinna tänavate rasketes tingimustes. Aga kui ta mõõga kivist välja tõmbab, keerab see ta elu pea peale, ja ta peab tunnustama oma tõelist pärandit, meeldigu see talle või mitte.

Peaosades on Charlie Hunnam ("Vaikse ookeani võitlus"), Jude Law, Àstrid Bergès-Frisbey, Djimon Hounsou, Eric Bana, Mikael Persbrandt ning "Troonide mängust" tuntud Aidan Gillen ja Michael McElhatton.