Üks artikli autoritest David Fear kirjutab, et juba esimese 5 minutiga, mille jooksul röövib veerev kondideemon lehma ja lendab sellega minema, visatakse meid maailma, mis oleks justkui palavikuline unenägu Grimmi lugudest ja Ida-Euroopa folkloorist.

"Muidugi pakub film tavalist lugu tüdrukuga kohtunud poisist, kohalikku parunessi armunud poisist ja tüdrukust, kes kasutab loitse, et poiss endale saada, aga see kõik on üles võetud viimase aja ilusaima must-valge pildiga. Kui enamus vana maailma lood imeksid muinasjuttude tuntud elemendid (uneskõndijad, lepingud kuradiga, nõiad, libahundid, seisuste omavaheline sõda) kiiresti tühjaks, siis Sarnet ei peatu enne kui ta on need kõik koos sinu otsmikusagaraga läbi kärsatanud. See on kaunis, aga üdini k****i veider."

Tribeca filmifestivaliga alustati 2002. aastal, seda külastab 19. - 30. aprillini umbes 3 miljonit inimest ning toob aastas sisse ligi 600 miljonit dollarit.

2017. aasta kõmulisemad festivalil linastuvad filmid on näiteks Tom Hanksi ja Emma Watsoni "Ring", dokumentaalfilm "I Am Heath Ledger", Zoey Deutchi "Flower", Whitney Houstoni elust pajatav dokfilm "Whitney: Can I Be Me" ja näiteks Marion Cotillardi "Rock’n Roll".

Kinoveebi kriitikud kirjutasid aga nii:

"Igav mul ei hakanud ja visuaalselt on kõik väga mõjuv, aga... juba päris alguses hakkas torkima, et lugu vajab enda ümber või toeks mingit arusaadavat üldist konteksti. Eriti kuna tempo on aeglane ja suuri sündmusi vähe. Miks me neid tegelasi jälgime? Miks toimuv tähtis või eriline on? Ma väidan, et mu arvustuse neli esimest lõiku annavad toimuvast tunduvalt selgema ülevaate kui kogu film ise." - Lauri Jürisoo arvustuses.

"Tegemist läbinisti stiilse ja kvaliteetse kinotükiga, mis mulle juba esimese vaatamisega niivõrd sügava mulje jättis, et ma seda üheks Eesti filmiajaloo õnnestunumaks teoseks tituleerida sooviks. Võib-olla olen esialgsest lummast pimestatud, ehk vaimustas mind filmi erakordne stiilipuhtus, millega kodumaist folkloori varem kombineeritud pole, vahest on tegu tõepoolest pretsedenditu õnnestumisega – mine sa tea. Tõsiasi on aga see, et "November" on nii filmikunstiliselt kui kultuuriliselt olulise tähtsusega: Rainer Sarneti raudne lavastajakäsi on valanud tõetruu eestluse maailmaväärilisse vormi." - Rasmus Rammo arvustuses.