Grupp, mida tuntakse "Campaign to Boycott Supporters of Israel-Lebanon" nime all tegi üleskutse boikoteerida DC koomiksite filmiuniversumi viimase üllitise "Wonder Woman" kinolevi Liibanonis ning kiidavad seejuures heaks ka siseministeeriumi ametlikud kavatsused, mis päev hiljem ka jõustusid.. Film alustab Araabia Ühendemiraatide, Katari ja Kuveidi kinodes juba sel neljapäeval ning 22. juunil jõuab see ka Omaani ning 29. juunil Bahreini kinodesse.

"Wonder Womani" esilinastus pidi olema kolmapäeval Beirutis.

Iisraeli ja Liibanoni pingete tõttu keelati Liibanoni ametnike kinnitusel filmi kinolevi ära. Otsus tuli otse siseministrilt kuueliikmelise komitee soovitusel, mis on kummaline, sest film oli juba läbinud tsensuurikomitee ning sai nõusoleku nii esilinastuseks kui ka kinoleviks. Tõenäoliselt poleks filmi ära keelatud, kui seda boikoteerima kutsunud grupp poleks asja sotsiaalmeediasse viinud.

Film keelati ära kaks tundi enne ametlikku esilinastust ning otsuse tegi avalikuks kohalik kinokett.

"Campaign to Boycott Supporters of Israel-Lebanon" Facebooki lehel kinnitatakse, et "Wonder Womani" peategelast kehastav Gadot oli sõdur Iisraeli armees ning on varasemalt avalikult toetanud Iisraeli poliitikat Gaza sektori suhtes. Gadoti osalus Iisraeli sõjaväes pole kunagi olnud saladus. See aitas modellil ja näitlejal saada rolli "Kiirete ja vihaste" seerias (mida pole Liibanonis ära keelatud), sest tal olid juba teadmised relvadest ning muidugi aitas kaasa ka hea füüsiline vorm.

Iisrael oli maailma esimene riik, mis kehtestas naistele ajateenistuse, mis on kohustuslik kõigile 18 aastaseks saanud kodanikele. Naised on osa võtnud Iisraeli armeest juba 1948. aastast saadik. Liibanoni-Iisraeli sõja tõttu boikoteeritakse Iisraeli tooteid ning kodanikel keelatakse ka Iisraeli reisida.

Sama grupp üritas ära keelata ka varasema DC superkangelasefilmi "Batman vs Superman: Õigluse koidik" Liibanoni kinodesse jõudmist, aga ebaõnnestunult.