1. Brittany Murphy

"Clueless", "Girl, Interrupted", "Drop Dead Gorgeous", "8 Mile" ja "Sin City" staar Brittany Murphy oli kujunemas tõeliseks Hollywoodi staariks, aga kahjuks suri näitleja 32-aastaselt 2009. aastal.

Surma põhjuseks olevat kopsupõletik ja kehvveresus, kuigi esialgu kahtlustati, et surma tegelik põhjus oli nende kodust leitud mürgine hallitus, aga koroner lükkas 2011. aasta selle kahtluse ümber. Murphy oli kasutanud ka haiguse vastu erinevaid ravimeid, aga need oli kõik legaalsed, kuigi võisid surmale kaasa aidata.

2. Brad Renfro

Õuduskirjanik Stephen Kingi lühiloo "Andekas õpilane" ("Apt Pupil") ekraniseeringus koos vanameister Ian McKelleniga suurepärase rolliga maha saanud Brad Renfro paistis silma veel selliste filmide poolest nagu "The Client", "Sleepers" (koos Brad Pittiga), "Ghost World" (koos Scarlett Johanssoniga), "The Informers" (koos Kim Basingeriga), "The Jacket" (koos Adrien Brody ja Keira Knightley'ga) ja "Bully".

Tema nimi ei pruugi olla tuttav, kuid kindlasti olete tema nägu igal pool näinud. Kahjuks lahkus ta meie hulgast kõigest 25-aastaselt 2008. aastal heroiini ja morfiini üledoosi tõttu. Mis teda selleni viis? Olles juba 11-aastaselt kuulsaks lapsnäitlejaks kujunenud, tabas teda sarnane saatus, mis paljusid teisi lapsnäitlejaid, kes lõpuks suureks kasvasid ehk probleemid narkootikumidega.

3. Harold Ramis

"Stripes" ja "Tondipüüdjate" näitleja ning "The Ice Harvest", "Analyze This", "Analyze That", "Multiplicity", "Groundhog Day" ja "Caddyshack" režissöör suri 70-aastaselt 2014. aastal, kuigi paljud ei pruugi sellest üldse teadlikud olla, sest suuurem osa filme, mille ta lavastas ja kus oli peaosas, on siiani surematud.

4. Michael Clarke Duncan

Michael Bay "Armageddonis" ja samuti koos Ben Affleckiga "Daredevilis" osalenud ning Stephen Kingil põhinenud filmis "The Green Mile" ühte väga olulist rolli kehastanud pikakasvulist Michael Clarke Duncani ootas ees pikk ja uhke näitlejakarjäär, kuid suri südameinfarkti tõttu 54-aastaselt 2012. aastal.

Ta kandideeris neljale Oscarile esitatud "The Green Mile" eest filmi ainsale näitlejaauhinnale, kuigi peaosas oli Tom Hanks, kes oli oluliselt kogenum ja tuntum. Duncan tegi veel meeldejäävad rollid sellistes filmides nagu "Sin City", "Planet of the Apes" ja "The Island".

5. Bernie Mac

Suurepärane stand-up koomik ja "Friday", "Charlie's Angels: Full Throttle", "Ocean's Eleven", "Transformers", "Booty Call", "The Players Club", "Head of State", "Bad Santa", "Guess Who", "Pride", "Soul Men", "Old Dogs" ning "Madagascar: Escape 2 Africa" näitleja tegi ka omaenda ja väga eduka komöödiasarja "The Bernie Mac Show", mis naerutas publikut pea viis aastat.

See kõik sai ootamatu lõpu 2008. aastal, mil Bernie Maci suri 50-aastaselt. Põhjuseks sarkoidoos ehk mitmeid elundeid haarav haigus. Sellest teadsid nii tema, lähedased kui ka avalikkus juba kolm aastat enne surma, aga keegi ei uskunud, et nii andekas koomik lõpuks ikkagi meie hulgast ära kistakse.