1. Shannen Doherty

Pärast osalemist sarjas "Beverly Hills, 90210", pole Shannen Doherty tuntud kui inimene, kellega on lihtne koostööd teha. Pärast vallandamist eelmainitud sarjast, väidetavalt liigse draama tõttu kolleegidega suhtlemisel, sai näitlejanna endale rolli telesaates "Võluvägi" ("Charmed"). Kahjuks aga ei saanud Doherty läbi sealse kaasstaari Alyssa Milanoga, mis lõppes sellega, et Shanneni tegelaskuju Prue tapeti sarjas ära.

2. Charlie Sheen

Aastal 2011, kui Charlie Sheenil oli veenides "tiigri veri", oli tal ka palju viha "Kaks ja pool meest" looja Chuck Lorre'i vastu. Sheen lajatas Lorre'i kohta palju vihaseid säutse ning andis tuliseid intervjuusid, kutsudes oma ülemust "tõuguks" ja tehes tema kohta antisemiitlikke märkusi. Sellel ajal oli Sheen väidetavalt kodusel võõrutusravil, aga kahjuks see ei aidanud kaasa tema professionaalsele suhtlusele Lorre'iga. Pärast nende solvangute avalikustamist lõpetas Lorre Sheeniga sarja kaheksandal hooajal koostöö ja üheksanda hooaja esimeses osas näidatakse vaatajatele, kuidas sarja peategelane, Charlie Harper, jääb rongi alla ning uueks peategelaseks saab Ashton Kutcher.

3. Nicolette Sheridan

Sari "Meeleheitel koduperenaised" pakkus palju draamat nii ekraanil kui ka võtteplatsil. Kõige suurem diiva oli kõlakate järgi Nicolette Sheridan, kes väidetavalt ei saanud sarja looja Marc Cherryga üldse läbi. Pärast Sheridani karakteri, Edie Britti, surma, kaebas näitlejanna Cherry ja Touchstone Televisioni kohtusse ebaõiglase vallandamise eest. Kohtuasi tõi väga palju kulissidetagust pori avalikkuse ette, näiteks et Cherry lõi Sheridani vastu pead ja et näitlejanna vallandati, kuna ta esitas selle kohta kaebuse ABC-sse. Cherry aga väitis, et ta oli naisele koputanud vastu pead, demonstreerimaks koomilist hetke stseenis ja istungil selgitanud, et tegelase surm oli stsenaariumisse plaanitud juba kuid enne seda vahejuhtumit. Samuti tunnistas ta, et Sheridani ebaprofessionaalne käitumine näitlejate ja meeskonnaga oli ta vallandamise aluseks. Kohtuasi katkestati ja naise apellatsioonid lükati tagasi.

4. Patrick Dempsey

Kauajooksva teledraama "Grey Anatoomia" fännid olid jahmunud, kui doktor Derek "McDreamy" Shepherd suri autoavariis 11. hooaja lõpus. Kuulujuttude järgi olla näitleja Patrick Dempsey aga ise oma karakteri surma kindlustanud kulissidetaguse käitumisega, mida sarja looja Shonda Rhimes absoluutselt ei tolereerinud. Nii Rhimes kui ka Dempsey väitsid algselt, et nende vahel ei olnud tüli, kuid allikad ütlesid, et mehe käitumine lõppes lisaks ta karakteri surmale ka tema abielu purunemisega. Radar Online andmetel pettis Dempsey oma abikaasat palju noorema võttemeeskonna liikmega. Allika sõnul olla näitleja ka kurtnud oma karakteri vähese ekraaniaja üle. Rhimes kõrvaldas ajutiselt näitleja sarjast ja eemaldas meeskonnaliikme võtteplatsilt, kuid Dempsey tiim nimetas neid süüdistusi absurdseks. Tõsi või mitte, aga näitleja abikaasa andis sisse lahutuse kõigest mõni nädal enne mehe surma ekraanil.

5. Michael Pitt

Pitt vallandati sarjast "Boardwalk Empire" üpris lihtsalt, kuna mehel oli väga halb suhtumine ja lõtv tööeetika. Üks allikas väidab, et näitleja hilines alalõpmata, ei suutnud oma teksti meeles pidada, tahtis tihti karakterite dialoogi muuta, uitas pidevalt võtteplatsilt minema, sattus kaasstaariga rusikavõitlusesse ja oli üleüldiseks koormaks nii saatetegijatele kui ka oma agentuurile. Kuna ta käitumine läks produktsioonifirmale omajagu kalliks maksma, siis oli lihtsam mees vallandada ja tegelaskuju sarjast kõrvaldada.

6. Maggie Roswell

Animasarjas "Simpsonid" Maude Flandersi häält teinud Roswell ütles, et ta lahkus saatest, kuna palgakõnelused läksid väga halvasti. Ta palus oma tasu tõsta 1500–2000 dollarit episoodi eest 6000 dollari peale. Telejaam Fox aga tegi vastupakkumiseks näruse 150 dollarit episoodi eest. Roswell, kes elab Denveris, aga sellega ilmselgelt rahul polnud, sest see summa ei kataks isegi lennupileteid Los Angelesse, et enda teksti sisse lugeda. Fox aga tegi avalduse, et Roswell lahkus, kuna naine ei soovivat enam Denveri ja Los Angelese vahet liigelda. Peale seda leiti talle asendaja, kuniks Maude Flandersi tegelaskuju üldse ära tapeti.

Allikas: nickiswift.com