Pierce Brosnani Bondi-karjääri luigelauluks kujunenud ja seeria ühe halvima osa tiitli saanud "Agent 007: Surra veel üks päev" eelarve oli 145 miljonit dollarit, kuid ikka oli filmi lõpus uskumatult kehvade arvutiefektide loodud stseen, kus Bond liugleb tsumani peal.

Võiks ju arvata, et kui ennist Foxile kuulunud Wolverine saab oma filmi, mille eelarve on 150 miljonit dollarit, siis kukuvad vähemalt efektid hästi välja? Nii muidugi ei leinud, sest esiteks on "X-Meeste algus: Wolverine" väga kehv film ja teiseks nägime selles eelloos esimest korda filmi kujul, kuidas Wolverine endale adamantium-küüniseid sai, kui antud stseenis olid vaid viletsalt loodud arvutiefektid võimsate küüniste asemel.

Esimese Harry Potteri filmi eelarve oli 125 miljonit dollarit ja kuna tegu oli suurejoonelise fantaasiafilmiga, siis oli vaja luua ka mitmeid arvutiefekte nõudvaid kohti lendluudpall ja mitmed kohtumised koletistega. See muidugi ei tähenda, et see kõik kohe hea välja nägi. Seda sugugi mitte.

Ang Lee "Hulk" pole tegelikult üldse nii halb film kui kõik kriitikud ja suur osa publikust räägivad. See lähenes koomiksifilmile hoopis teistmoodi ja oli omast ajast ees. Siiski oli mitmed efektid väga kummalised ja lausa naeruväärsed, nagu näiteks need arvutiga loodud Hulki venivad lühikesed püksid.

Kui Indiana Jones 2008. aastal kinodesse naasis, siis oli see pehmelt öeldes pettumustvalmistav, kuid mitte miski ei olnud filmi juures veel jubedam kui see üks stseen ilmselgetl arvutiga loodud pärdikutega ja Shia LaBeoufiga.

Peter Jacksoni "King Kong" on meistriteos, aga see üks stseen, kus tegelased jooksevad koos dinosaurustega on väga veider. Saurused näevad ise väga head välja, aga näitlejad jooksid ilmselgelt lihtsalt rohelisel taustal, sest nende liikumisest on näha, et neile ei räägitud midagi, mille või kelle eest nad põgenevad. Seetõttu muutus kogu stseen ka väga naeruväärseks.

Kogu film on kohutav, aga eriti halb on Scooby-Doo ise.

Sam Raimi kaks esimest "Ämblikmehe" filmi on endiselt kõige paremad, aga see ei muuda tõsiasja, et Ämblikmehe põhivaenlase Green Goblini kostüüm nägi naeruväärne välja ja veel halvemaks muutus olukord, kui nägime teda selles kostüümis arvutiefektide abil taevas ringi lendamas.

George Lucas üritas digitaalse operaatoritööga ja digitaalsete efektidega revolutsiooni teha ja seda ta ka tegigi, kuid "Star Warsi" eellugude triloogia esimese osa puhul mäletame ainult ühte asja ja selleks on Jar Jar Binks.

Ryan Reynoldsi karjääri põhja viinud "Roheline Latern" üritas olla väga palju, aga kukkus täielikult läbi ja seda isegi nii eepiliselt, et Reynolds tegi "Deadpool 2" lõpus olevates lisastseenides selle üle nalja, mis kujutas endast olukorda, kus Deadpool rändas ajas tagasi ning lasi maha Reynoldsi, kes oli just valmis "Rohelise Laterna" filmiga alustama.