Veel ametliku nimeta 25. Bondi-filmi lavastab Cary Joji Fukunaga, kes on eelkõige tuntud kui HBO suurepärase seriaali "True Detective" 1. hooaja režissöörina, kuid tema valvsa pilgu all valmisid ka 2011. aasta sünge "Jane Eyre", 2015. aasta Netflixi film "Beasts of No Nation", mille eest kandideeris Idris Elba ka parima meeskõrvalosatäitja Kuldgloobusele. Lisaks jõuab kohe ka laiema publikuni tema Netflixi miniseriaal "Maniac", mille peaosades on Emma Stone ja Jonah Hill.

Fukunaga oli see, kes nõudis, et "True Detective" 1. hooaja 4. episoodis oleks kuus minutit kestnud ühe muutumatu kaadriga üles võetud stseen, mis tõi talle ja ka seriaalile väga palju positiivset kriitikat.

Fukunaga oli ka Stephen Kingi "See" ("It") ekraniseeringu esialgne režissöör, aga see plaan kukkus erinevatel põhjustel läbi. Tema versioon oleks olnud hoopis teistsugune sellest, mille lõpuks saime, aga seegi polnud üldse halb.

Bondi-filmide produtsendid Barbara Broccoli ja Michael G. Wilson andsid Twitteri vahendusel teada, et just Cary Joji Fukunaga on uue filmi režissöör ning muidugi naaseb ka peamine staar Daniel Craig, kes olevat kuulujuttude järgi tegelikult süüdi Danny Boyle'i lahkumises, sest Craigile ei meeldinud tema stsenaarium ja ka mõned näitlejavalikud. Loodame, et Craigile meeldib Fukunaga.

25. Bondi-film pidi esialgu linastuma 2019. aasta 8. novembril, kuid nüüd on uueks ajaks 2020. aasta 14. veebruar.