Režissöör James Cameroni on praegu hõivatud nelja "Avatari" järje filmimisega, kuid ometi leiab ta aega tema produtseeritud "Sõjaingel: Alita" promomiseks ning näiteks ka portaaliga Yahoo! juttu ajamiseks, et tuua meieni infot ka järgmise "Terminaatori" kohta.

Me teame, et Cameron on seekord siiski ainult uue filmi produtsent. Režissööri rolli võttis üle esimese "Deadpooli" eest vastutanud Tim Miller. Filmi peaosades on ühel või teisel kujul kõikides "Terminaatori" episoodides kaasa löönud Arnold Schwarzenegger, kuid seekord naaseb ka esimese kahe osa staar Linda Hamilton.

Lisaks teevad kaasa veel Mackenzie Davis ("Blade Runner 2049), Gabriel Luna ("Bernie"), Natalia Reyes ("Birds of Passage") ja Diego Boneta ("Before I Fall"). Lugu leiab aset pärast teist osa "Terminator 2: Judgment Day" (1991), sest Cameron on öelnud, et tema jaoks olid kõik teised osad ("Rise of the Machines", "Salvation", "Genisys") nagu halb unenägu, mida ta "Terminaatori" seeriasse antud juhul ei arvesta.

Cameroni sõnul on "Terminaatori" kuuenda osa tööpealkiri hetkel "Terminator: Dark Fate", mis võib veel muutuda, aga selle põhjal võib öelda, et kuigi teises osas peatati masinate ülestõus ja Skyneti sünd, siis on tegelasi ees ootamas väga sünged ajad.

Filmi senise reklaami osas on avaldatud ainult üks ametlik pilt, kus näeme kolme peategelast.