Kui oled Elisa kasutaja


1. "Fantastilised elukad: Grindelwaldi kuritööd"

Nädalavahetusse toob killukese maagiat J.K Rowlingu loodud “Fantastiliste elukate” järjekorras teine osa “Fantastilised elukad: Grindelwaldi kuritööd”. See on tugevalt soovituslik vaatamine kõigile Potteri-maailma fännidele, sest filmil on imeline pildikeel ja eriefektid, kaasahaarav lugu ning lõpp, mis jätab järgmist osa ootama. Eriti nauditavaks teevad filmi ka suurepäraste näitlejate osalus nagu Johnny Depp, Jude Law ja Eddie Redmayne.

Gellert Grindelwaldi (Johnny Depp) on põgenenud vanglast, et asuda koguma endale järgijaid, kes ei aimagi ta tegelikku plaani: viia läbi puhtavereliste võlurite ülestõus ning asuda kõigi lihtsurelike üle valitsema. Selleks, et Grindelwaldi takistada, palub Albus Dumbledore (Jude Law) abi oma endiselt õpilaselt Newt Scamanderilt. Üha enam lõhenevas võlurite maailmas kehtestatakse piire ning pannakse proovile ka lähimate sõprade ning pereliikmete ustavussidemed.

2. "Tüdruk ämblikuvõrgus: See, mis ei tapa"

Et nädalavahetusse pisut põnevust süstida, soovitame ära vaadata meie videolaenutusest filmi "Tüdruk ämblikuvõrgus: See, mis ei tapa“. Põnevusfilmide ja –raamatute austajale ei ole selle filmi tegelased kindlasti mitte võõrad. Tegu on närvekõditava taaskohtumisega juba varasemalt tuntud „Millenniumi“ raamatute sarjal põhineva Lohetätoveeringuga tüdrukuga ning Mikael Blomkvistiga. Ka seekordsetes sündustes on palju segadust, pinevust ning tagaajamist nagu ka varasematel kordadel. Sarja fännid ei pea pettuma.

Noor häkker Lisbeth Salander saab seekord ülesandeks varastada arvutiprogramm, mis võimaldab ligi pääseda kõigile tuumapommidele maailmas. Kui ühel hetkel naise arvuti kaob, saab alguse võidujooks ajaga, et päästa maailm hävingust.

3. "Naise lõhn"

Seekordne Filmimaailma soovitus viib ajas õige mitu aastakümmet tagasi, aastasse 1992, kui linastus fantastiline mängufilm nimega „Naise lõhn“ („Scent of a Woman“). Peaosades vanameister Al Pacino, kes selle rolliga ka Oscari koju tõi, ning verinoor, veel filmimaailmas siis mitte nii tuntud nägu, Chris O´Donnell. O´Donnell kehastab noort gümnasisti, kes hakkab kooliraha teenimise eesmärgil tööle hooldajana Pacino kehastatava koloneli juures. Kolonel pole aga just kõige lihtsam inimene kellega läbi saada, kuna peale pimedaks jäämist on ta muutunud küüniliseks kõige ja kõigi suhtes.

4. "Bullets" ("Kuulid")

Kindlasti tasub pilk peale heita ka kevadhooaja esimesele Elisa originaalsarjale, mille terve hooaeg on kohe Seriaalimaailmas vaadatav! Põnevussarjas „Bullets“ mängib peaosas "Troonide mängu" täht Sibel Kekilli. Peale ebaõnnestunud narkooperatsiooni sulandub salajastele ülesannetele spetsialiseerunud kriminaaluurija Mari Saari turvapaika taotleva terroristi lähikonda. Missioon viib Saari üha sügavamale valede võrgustikku, kus kõik on teisiti kui esmalt tundub. Uurimise edenedes seab Saari ennast üha rohkem ohtu, samal ajal kui põhjanaabrite pealinn Helsingi on suuremas ohus kui eales varem.

Loomulikult väärivad jätkuvalt vaatamist ka “Kahe kange” uue seikluse kaheksa esimest episoodi ja "Kättemaksukontori“ 21. hooaja kuus esimest osa, mis on eksklusiivselt Elisa Seriaalimaailma klientidele ettevaadatavad!

Kui oled TVPlay Premium kasutaja


1. "Stiilne lahkumine" ("Going in Style", 2017)

Oscari-võitjad Morgan Freeman (“Miljoni dollari tüdruk”), Michael Caine (“Siidrimaja seadused”) ja Alan Arkin (“Väike Miss Päikesepaiste”) kehastavad Zach Braffi lavastatud komöödias “Stiilne lahkumine eluaegseid sõpru Williet, Joed ja Ali, kes kogumispensionist ilma jäädes otsustavad esmakordselt elus midagi tavatut teha. Kuna arved vajavad maksmist ja nad ei taha lähedasi alt vedada, riskib kolmik kõigega, et teha tuul alla neilt raha röövinud pangale.

Osatäitjad: Michael Caine, Alan Arkin, Matt Dillon, Christopher Lloyd, Morgan Freeman

Režissöör: Zach Braff

2. "Ebaterve“ ("Unsane", 2018)

Noor naine on sunnitud ahistaja küüsist pääsemiseks teise linna kolima. Uue elu alustamine psühhotrauma järel ei ole lihtne ning naine pöördub hirmudega psühhiaatri poole. Peagi leiab ta end kinnisest psühhiaatriahaiglast, kus piir tõelisuse ja luulu vahel veelgi hägustub. Filmitud täies ulatuses nutitelefoni kaamera abil.

Osatäitjad: Claire Foy

Režissöör: Steven Soderbergh

3. "Põgenemisplaan“ ("Escape Plan", 2013)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) on konstruktsiooniinsener, kes teenib elatist vanglatest põgenemisega ning selle abil kinnipidamisasutuste turvasüsteemide testimisega. Järgmisena võtab ta vastu ülesande murda välja mitteametlikust maksimaalse valvega vanglast, mis on disainitud Breslini enda õpetuste järgi. Et sellest kõrgtehnoloogilise turvasüsteemiga kaitstud, pealtnäha põgenemiskindlast ehitisest pääseda, tuleb Breslinil ühineda elutarga Emil Rottmayeriga (Arnold Schwarzenegger).

Osatäitjad: Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Amy Ryan, Faran Tahir, Jim Caviezel, 50 Cent, Sam Neill, Vincent D'Onofrio, Vinnie Jones, Caitriona Balfe

Režissöör: Mikael Håfström

4. "U-571“ (2000)

Oscari võitja!

On aasta 1942. Maailmas märatseb Teine maailmasõda. Liitlaste ainus lootus murda saksa allveelaevade ülemvõim Atlandi ookeanil on tabada neist ühe pardal olev kodeerimismasin Enigma.

Osatäitjad: Matthew McConaughey, Bill Paxton, Harvey Keitel, Jon Bon Jovi, David Keith, Thomas Kretschmann

Režissöör: Jonathan Mostow

5. "Bourne'i pärand“ ("The Bourne Legacy", 2012)

"Bourne'i pärand" viib Bourne'i filmide sarja täiesti uuele plahvatuslikule tasemele. Kui nende vandenõu hakkab välja lekkima, ei peatu valitsuse luurekogukond millegi ees, et hävitada kõik tõendid oma ülisalajastest programmidest - nad ei kohku ka mõrvamast asjasse segatud agente. Aaron Cross (Jeremy Renner) peab kasutama oma geenimuundamise teel omandatud oskusi, et jääda ellu selles ülimas kassi-hiire mängus ja viia lõpule see, millega Jason Bourne algust tegi.

Osatäitjad: Edward Norton, Jeremy Renner, Rachel Weisz

Režissöör: Tony Gilroy

Kui oled Telia kasutaja

1. "Üheskoos uiskudel“ ("United Skates“)

Dokumentaalfilm on saadaval Telia HBO keskkonnas.


2. WTA Miami Open tenniseturniiri mängude otseülekanded Telia LIVE erikanalil

Täpsem kava on nähtav kanalil.


3. "Plahvatuslik blond“ ("Atomic Blonde“)

Telia klientidele Filmiriiulil tasuta.


4. "Valge kutt Rick“ ("White Boy Rick“)

5. "Väikese kukepoisi suur seiklus“

Kui oled Netflixi kasutaja


1. "Smokin' Aces"


2. "Notting Hill"

3. "Formula 1: Drive to Survive"

4. "Black Earth Rising"

5. "Beverly Hills Ninja"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "Event Horizon"

2. "Monk"

3. "Transparent"

4. "Almost Famous"

5. "Scott Pilgrim vs. The World"