Töö filmi kallal aitas iseend armastama panna

Oma debüütfilmi "Mid90s" hakkas Jonah Hill tegema neli aastat tagasi. Filmi tegemise ajal andis ta koos tootjafirmaga välja ajakirja "Inner Children", milles uuris 12 tuntud isikult, kuidas nad õppisid ennast armastama. "Ma sain kuulsaks hilisteismelisena ning pidin suure osa oma elust kuulama, kuidas mind nimetati paksuks, jäledaks ja koledaks. Alles nende viimase nelja aasta jooksul, kui ma kirjutasin ja lavastasin oma debüütfilmi "Mid90s", taipasin, kuidas see oli mind haavanud ja mu vaimsele seisundile mõjunud," kirjutas Jonah Hill ajakirja eessõnas.

"Minu film "Mid90s" on oskusest armastada iseennast ja leida inimeste ring, kes aktsepteerivad sind sellisena nagu sa oled. Kulus hulk aega, enne kui suutsin endale tunnistada, et olen isiksus, looja. Lõpuks ometi suudan end väljendada nii nagu tahan, mitte nii nagu minult ootavad teised," rääkis Hill Ellen DeGenerese jutusaates.

Otsides tervislikumat elu

Oma muutunud välimusega üllatas Jonah Hill esmakordselt filmi "Edu valem" esilinastusel. Selles filmis oli tema ekraanipartneriks Brad Pitt ise. Selles ajast saadik on näitleja välimus pidevas muutumises ‒ kord ta kaotab kaalu, siis jälle võtab juurde. Ühes intervjuus tunnistas Hill, et pöördus nõu saamiseks hea kolleegi Channing Tatumi poole, kellega osaleti ühiselt filmides "21 Jump Street" ja vendade Coenite lavastatud loos "Ole tervitatud, Caesar!". "Tahaksin väita, et tegin midagi hullumeelset, võtsin mingi võlutableti. Tegelikult käisin dietoloogi juures, kes suunas mind oma elukombeid muutma," jagas Hill oma välimuse kohta infot ABC uudistele. "Kõik mu sõbrad käisid ülikoolis, sellepärast elasin minagi nagu korporatsioonikutt ‒ jõin õlut ja sõin pitsat," meenutas Jonah Hill oma nooruspõlve.

Nüüd teeb ta päevas vähemalt 100 kätekõverdust, jookseb ja harrastab poksi New Yorgi spordiklubis, kus teda poole aasta eest märkasid fotograafid. Samuti vahetas koomik pitsa tervislikuma toidu vastu ‒ nüüd leiab tema menüüst sushi koos värskete juurviljadega.

"Mid90s" on praegu kinodes.