Kui oled Elisa kasutaja

1. “Kõik, mis juhtub pärast”

Elisa videolaneutusse on jõudnud uus film “Kõik, mis juhtub pärast”. Filmi tegevus leiab asset 1946. Aasta Hamburgis. Rachel Morgan saabub varemetes linna, et seal taas kohtuda oma abikaasa Lewisega. Lewis on Briti kolonel, kelle ülesandeks on linna uuesti ülesehitamine. Oma uude majja jõudes mõistab naine, et mees on otsustanud kodu jagada maja eelmiste elanikega, kelleks on Saksa sõjalesk ning tema trotsi täis tütar. Selles uudses olukorras keevad emotsioonid üle ning kõik peavad õppima uue olukorraga harjuma. Peaosas veetlev Keira Knightley.

2. "Miami"

Teiseks uueks filmiks soovitame videolaenutusest Soome filmi “Miami”, kus ühe tegelasena lööb kaasa ka meie Eesti näitleja Juhan Ulfsak. Filmi tegevus saab alguse kui Angela saabub pisikesse Soome asulasse ning ajab kohalikel pea segi oma eksootilistest tantsijatest trupi ning särava naeratuse ja lokkidega. Pärast inetut kokkupõrget lava taga, lahkub ta linnast sama kiiresti, ainult et koos endast võõrdunud poolõe Annaga. Anna vahetab hea meelega oma rutiinse elu adrenaliini täis lavaelu vastu. Aga ei šampanjamullid ega sädelev meik ei suuda teda kaitsta, kui ta üritab šantažeerida selleks, et päästa Angelat teda jälitavatest probleemidest. Tumedad jõud teispoolsusest panevad nende taasleitud sõsarluse proovile.

3. “Rahva teener”

Ekslusiivselt Elisa Seriaalimaailmast leiad nüüd eestikeelsete subtiitritega Ukraina seriaali “Rahva teener”, tänu millele sai Ukraina uueks presidendiks just Volodõmõr Zelenski! Tegu on poliitilise komöödiaga, kus Zelenski mängib tavalist ajalooõpetajat, kellest saab Ukraina president. Seriaalis üritab ta elada edasi tavalist elu, mitte kasutada ära nö “presidendi privilege” ning töötab tugevasti, et ehitada üles uus riik ning võidelda korruptsiooni ning bürokraatia vastu. Tundub, et tegu on suurepärase näitlejaga, kes mängis oma rolli nii usutavalt, et ta valiti ka päris elus Ukraina presidendiks ja seda väga suurelt oma konkurente edestades! Vaata oma silmaga, mis sari sellise põneva tõsielu süžee jaoks tee sillutas. Sarja leiad Seriaalimaailmast ja korraga on nähtav terve esimene hooaeg!

Kui oled TVPlay Premium kasutaja

Julia Child (Meryl Streep) elab sõjajärgses Pariisis, Julie Powell (Amy Adams) aga 21. sajandi New Yorgis. Neid lahutavad vahemaa ja aastakümned, kuid seob rahulolematus oma eluga, millel puudub kindel siht. Ent nagu naised avastavad, ei ole ükski probleem lahendamatu, kui on õiges koguses kirge, kartmatust ja võid.

”Julie ja Julia” on lavastaja-stsenarist Nora Ephroni (”Unetu Seattle’is”) vaimukas draamakomöödia, mille aluseks on kaks menuraamatut, Julie Powelli “Julie & Julia” ning “My Life in France”, mille autoriteks on Julia Child ja Alex Prud’homme. Osades Meryl Streep (“Mamma Mia!”), Amy Adams (“Nõiutud”), Stanley Tucci (“Manhattani Tuhkatriinu”), Chris Messina (“Vicky Cristina Barcelona”), Jane Lynch (“40-aastane neitsi”), Mary Lynn Rajskub (“24”) jt.

Osatäitjad: Meryl Streep, Amy Adams, Stanley Tucci, Jane Lynch

Režissöör: Nora Ephron

Kui oled Telia kasutaja

1. "Suured väikesed valed“ ("Big Little Lies“)

Seriaali uue 2. hooaja esimesed osad on kättesaadavad Telia HBO keskkonnas.

2. "Tõde ja õigus“ – eksklusiivselt ainult Telias!

3. "Mullaks pead sa saama“ ("To Dust“)

4. "Pulmakülaline“ ("The Wedding Guest“)

5. "Otsides kiisuparadiisi“ ("Cats and Peachtopia“)

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Schindler's List"

2. "Stranger Things"

3. "The Croods"

4. "The Thing"

5. "Three Kings"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "A Cure for Wellness"

2. "Crouching Tiger, Hidden Dragon"

3. "The Office"

4. "Collateral"

5. "Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb"