Kui oled Elisa kasutaja


1. “Lotte ja kadunud lohed”

Lotte uus seiklus on Elisa videolaenutusse jõudnud! “Lotte ja kadunud lohed” on laste suure lemmiku koeratüdruk Lotte kolmas osa, kus Lotte saab omale pisikese õe Roosi. Leiutajatekülla tulevad teadlased, pesukaru Karl ja kala Viktor, kes osalevad suurel rahvalaulude kogumise võistlusel. Võistluse peaauhinna saab see, kel õnnestub salvestada maailma vanima loomaliigi, müütiliste tuldpurskavate lohede rahvalaulu. Lotte ja Roosi otsustavad teadlasi aidata. Neid ootavad ees põnevad ja ootamatud seiklused.

2. "Tulevikumees"

Uueks filmiks on ka “Tulevikumees”, mis on kaasahaarav ning positiivne lugu kahest väikelinnas pensionipõlve veetvast inimesest, kes kõigist erinevustest hoolimata armuvad teineteisesse. Ed on veetnud terve elu valmistudes katastroofiks, mida ei pruugi tullagi. Samal ajal kui Ronnie on oma elu veetnud ostes kokku asju, mida ta kunagi ilmselt ei kasuta. Nüüd leiavad nad teineteist ja peavad proovima hakkama saada üksteise eriskummaliste harjumustega.

3. "Freud’i meetod”

Elisa Elamuse Huubis on uue sarjana “Freud’i meetod”. Prokuratuuri uurimisosakonnaga on liitunud erikonsultant, eraisik Roman Freudin, hariduselt psühholoog. Tema ilmumine on tingitud vajadusest kasutada kuritegudega võitlemisel mittetraditsioonilisi meetodeid. Kuritegude lahendamisel toetub Freudin intuitsioonile ja kasutab teaduslikke metoodikaid. Ta taastab sündmuste biokineetilised pildid ja kurjategijate psühhofüüsilised portreed. Iga kord, otsekui kurjategija pähe roninuna, mõistab Freudin, et tragöödiat oleks saanud ära hoida ning tihti ei ole seadust rikkunud inimene mitte morn kurikael, vaid sassis eluga hing.


Kui oled TVPlay Premium kasutaja

"Kapten Phillips" on lavastaja Paul Greengrassi tõsieluline ja pingeline põnevik, mis räägib USA kaubalaeva Maersk Alabama kaaperdamisest Somaalia piraatide poolt 2009. aastal. Film keskendub Alabama kapteni Richard Phillipsi (kahekordne Oscari-võitja Tom Hanks) ja somaallasest kaaperdaja Muse'i (Barkhad Abdi) vastasseisule.

Lähitulevik. Endist CIA agenti Snow (Guy Pearce) süüdistatakse ebaõiglaselt oma kolleegi mõrvamises. Päris ootamatult pakutakse talle viimase õlekõrrena võimalust vabadusele. Maksimaalselt kaitstavas vanglas, mis kinnipeetavate täieliku isoleerimise tagamiseks asub avakosmoses, algab mäss. Vangid röövivad vanglas rahumissiooni teostava presidendi tütre Emili (Maggie Grace). Snow peab tütarlapse päästma ja et see teoks teha, tuleb tal võitlusse astuda 500 kõige ohtlikuma kurjategijaga kogu universumis


Kui oled Telia kasutaja


1. “Ood rõõmule” (“Ode to Joy”, 2019)

Charliel on omapärane närvihäire – tugevad emotsioonid, eriti rõõm, panevad ta minestama. Ta elab koos oma vennaga ja töötab vaikses raamatukogus. Charlie eesmärk on saata oma päevad mööda nii emotsioonivabalt kui võimalik, keelates enesele naudinguid või rõõmutunnet. Seda kõike päevani, mil raamatukogusse ja seega ka Charlie ellu saabub kaunis Francesca. Peaosades Martin Freeman ("Kääbik") ja Morena Baccarin ("Deadpool”).

2. “Emainstinkt” (“Duelles”, 2018)

Alice ja Celine elavad kõrvuti peentes majades. Nad on lapsest peale parimad sõbrad nagu ka nende lapsed, Theo ja Maxime, kes on kasvanud üles justkui vennad. Mõlemad perekonnad veedavad aega kogu aeg koos. Kogu see ideaalne harmoonia puruneb, kui Celine'i poeg Maxime kukub traagiliselt oma magamistoa aknast surnuks. Õnnetus juhtub väga kiiresti ja Alice, kes seda pealt näeb, ei suuda teda päästa. Valust pimestatuna süüdistab Celine Alice'd selles, et too tema poega ei päästnud. Celine'i käitumine muutub aga aina enam kahtlasemaks. Alice kardab, et ta sõber kavatseb talle Theo suhtes kätte maksta…. Stiilse psühholoogilise thrilleri tegevus on paigutatud 1950.–60. aastatesse, mil valmisid selle žanri suurmeistri, Alfred Hitchcocki filmiklassikaks saanud teosed.

3. “Brightburn” (2019)

Tori ja Kyle Breyer on lihtne abielupaar, kel ei õnnestu kuidagi last saada. See mõjub neile väga masendavalt. Paarikese kodu lähedal langeb aga taevast meteoriit ning seejärel leiavad nad lapse, kes saab nimeks Brandon. Maavälist päritolu poisi käitumine muutub üha imelikumaks. Peagi on selge, et ilmsüüta välimusega Brandoni sees on peidus midagi ülimalt ohtlikku ja kurjakuulutavat… Filmi peaosades mängivad Elizabeth Banks ("Näljamängud") ja David Denman ("Logani õnn").

4. "Patrull: Pariis” (“Antigang”, 2015)

Tempokas põnevusmärul, mille peaosas mängib prantsuse staar Jean Reno ("Leon"). Serge Buren on legendaarne võmm, kes on kurikuulus oma ebatraditsiooniliste töömeetodite poolest, mis on küll sageli ebaseaduslikud, kuid reeglina tulemuslikud. Serge'i ja tema noortest ja jõulistest politseinikest koosneva tiimi ülesandeks kinni võtta Pariisis tegutsev kurikaelte jõuk. Kas nende oskustest piisab, et ülbed ja salakavalad kurjategijad vahele võtta? Filmiriiulis Telia klientidele tasuta.

5. “Suured väikesed valed” (“Big Little Lies”, 2017)

Reese Witherspoon, Nicole Kidman ja Shailene Woodley säravad peaosalistena HBO lühisarjas, mis jutustab süngelt koomilise loo kolmest Põhja-California emast, kelle näiliselt täiuslike elude lagunemine viib kellegi mõrvani. Seriaali saab vaadata Telia HBO keskkonnas.


Kui oled Netflixi kasutaja


1. "Peaky Blinders" - 5. hooaeg


2. "In the Shadow of the Moon"

3. "Brooklyn Nine-Nine"

4. "Unbelievable"

5. "In the Tall Grass"


Kui oled Amazon Prime Video kasutaja


1. "The Boys"

2. "Carnival Row"

3. "Tom Clancy's Jack Ryan"

4. "Goliath" - 3. hooaeg

5. "Undone"