Kui oled Elisa kasutaja


1. "Aladin"

Elisa Elamuse videolaenutuses saab näha Disney stuudio suurejoonelist muusikalist seiklusfilmi “Aladin”, mille aluseks on Disney samanimeline animatsioon. Elas kord alatasa kaelamurdvatesse seiklustesse sattuv võluv vargapoiss Aladin (Mena Massoud), vapper ja iseteadlik printsess Jasmine (Naomi Scott) ning mitu tuhat aastat võlulambis kössitanud kõikvõimas džinn (Will Smith), kes võib olla nende kahe tuleviku võtmeks. Loole lisab seninägematut hoogu lavastaja ja kaasstsenarist Guy Ritchie.

2. "Tolkien"

Teisena leiab Elisa videolaenutuse uute tulijate kaustast eluloolise filmi J.R.R. Tolkienist, kes on laiemale avalikkusele eelkõige tuntud kui “Sõrmuste isanda” ja “Kääbiku” triloogiate autorina. Juba noore poisina orvuks jäädes, leiab J.R.R. Tolkien enda koha teiste heidikute seas. Neist saab tema perekond ning koos kogevad nad omavahel tõelist sõprust. Selline sõprus annab poisile indu ka oma loomingulist poolt arendada. Paraku saab tema elu tagasilöögi I maailmasõja ajal. Tema toonased kogemused annavad ainest ka tema tõelistele suurteostele "Kääbik" ning "Sõrmuste Isand".

3. Laser

Elisa Huubist kutsume vaatama uut Marii Karelli saadet “Laser”, mis toob iga nädal vaatajani päevakajalised persoonid ja nutikad teemakäsitlused. “Laseri” hooaja 16 osa on Huubis juba vaatamiseks üleval, kusjuures telesse on neist seni jõudnud vaid kuus osa – kõik ülejäänud on Elisa kliendile ettevaatamiseks! Uusi osasid lisame jooksvalt!

Kui oled TVPlay Premium kasutaja

Steve Ford (Bruce Willis “Visa hing” filmisari) on löödud, aga mitte veel nokaudis LA eradetektiiv, kelle era- ja tööelu põimuvad, kui kurikuulus jõuk mehe truu koera Buddy röövib. Koera päästma tõtanud Steve satub segastel asjaoludel jõugu eest äri ajama. Samal ajal jahivad teda kaks kättemaksuhimulist Samoa venda, laenuärika jooksupoisid ja veel nii mõnigi kahtlane tegelane. Öeldakse, et koer on inimese parim sõber. Steve näitab, mida on üks mees valmis oma sõbra nimel tegema.

Osatäitjad: Bruce Willis, John Goodman, Jason Momoa, Famke Janssen

Režissöör: Mark Cullen

Nelja pahaaimamatu inimese ellu ilmub mäng, millesarnast nad iial mänginud pole. See on iidne meelelahutus, mille sajanditetagused osavõtjad õppisid ära karmi reegli: lõpeta mäng või see lõpetab sinu enda. Selleks mänguks on "Jumanji". 1969. aastal asusid kaks sõpra seda mängima ning väike poiss imeti mängulaua sisse. Alan (Robin Williams) pääseb sealt välja alles 26 aastat hiljem, kui "Jumanji" pööningult uuesti üles leitakse ning kaks uudishimulikku noort täringuid veeretama asuvad. Koos Alaniga pääseb aga mängust välja terve metsik džungel ja sellega kaasnevad ootamatud ohud.

Osatäitjad: Robin Williams, Kirsten Dunst, Bradley Pierce

Režissöör: Joe Johnston

Kui oled Telia kasutaja


1. “Mehed mustas: globaalne oht” (“Men in Black: International”, 2019)

Mehed mustas on levinud üle kogu maailma, et kaitsta inimkonda universumi kurikaelte eest. Üks parimaid agente on H, kellele määratakse partneriks ambitsioonikas noor naisagent M. Nende uus vastane on aga eriti pahatahtlik ja kurikaval tulnukaliik, mis võib võtta ükskõik kelle kuju. Õhk on paks kahtlustustest, reetmisest ja korruptsioonist. Kas H ja M suudavad teha kindlaks, kes on kes – ja ühtlasi päästa kogu maailma kohutavast hukust? Mängivad Chris Hemsworth ("Tasujad"), Tessa Thompson ("Westworld"), Emma Thompson ("Armastus on see…"), Liam Neeson ("Schindleri nimekiri") jt.

2. “Mamps” (“Ma“, 2019)

Sue Ann (Octavia Spencer, "Koduabiline") on eraklik naine, kes elab ühes Ohio väikelinnas. Ühel päeval palub alaealine neiu tema abi, et poest alkoholi hankida. Sue Ann sõbruneb neiu kaaskonnaga ja teeb neile ettepaneku tulla tema poole keldrisse pidutsema. Noored arvavad, et on õnnega koos, aga Sue Ann hakkab üsna imelikult käituma. Peagi on selge, et lahke perenaise asemel on nad hoopis hullumeelse mõrtsuka küüsi sattunud…

3. "Ronaldo vs Messi” (“Ronaldo vs Messi”, 2017)

Spordidokumentaal kahe maailm tuntuima jalgpalluri Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi elust, karjäärist ja rivaliteedist. Vaatajatel on võimalus tutvuda jumaldatud superstaaride lapsepõlve ja unistustega, samuti raskustega, millega nad on oma teel silmitsi seisma pidanud. Uurime kahe jalkamaailma jumaluse talenti ja võimeid, sõna saavad nii eksperdid, fännid kui ka staarid ise. Filmiriiulis Telia klientidele tasuta.

4. “Lottemaa muusikal: On igaüks meist leiutaja” (2019)

Juba aastaid on Leiutajatekülas olnud komme, et varavalges ajab kärbes Jaak suure lärmiga kogu küla üles ja õhtuti sama suure lärmiga magama. Kuid päevad pole vennad, õhtutest rääkimata. Käes on õhtu, mis on erilisem kui teised, sest juba järgmisel päeval on iga-aastane Leiutamise võistlus.

5. “Kadri Voorand – Paneme aja seisma” (2018)

Ülesvõte Saku suurhallis toimunud suurejoonelisest kontserdist, kus lisaks Kadri Voorandile ja Estonian Voicesele astusid külalistena lavale Andres Kõpper (NOËP), Erki Pärnoja, DJ Sander Mölder ja vokaalansambel Accent – vokaalmuusikamaailma praegune absoluutne tipp.

Kui oled Netflixi kasutaja


1. "Peaky Blinders" - 5. hooaeg

2. "In the Shadow of the Moon"

3. "Call Me by Your Name"

4. "Haunted" - 2. hooaeg

5. "Fractured"

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja


1. "Tin Star"

2. "The Expanse" - 4. hooaeg

3. "Event Horizon"

4. "Fleabag"

5. "Carnival Row"