1. Adam Driver

20. detsembril lõppeva kolmanda "Star Warsi" triloogia ja 6. detsembril Netflixis linastuva "Marriage Story" staar Adam Driver liitus USA merejalaväega pärast 9/11 terrorirünnakuid ning teenis kokku kaks aastat ja 8 kuud, kuni ta vabastati pärast rattaõnnetust.

Driverit võõrsile küll ei saadetud, aga ometi sai ta oma rühmas teenides huvitava hüüdnime, milleks oli "Ears Two". Driver selgitas Stephen Colberti saates, et oli ainuke, kellel olid nii suured kõrvad.

2. Morgan Freeman

Morgan Freeman liitus USA õhuväega ning teenis seal ajavahemikus 1955 - 1959. Ta alustas raadiotehnikuna, hiljem sai temast esimese klassi lennuväelane.

3. Tom Selleck

"Magnum P.I." näitleja Tom Selleck teenis California Rahvuskaardi ridades ajavahemikus 1967 - 1973

4. Clint Eastwood

Clint Eastwood kutsuti küll Korea sõja ajal USA sõjaväkke, kuid tema ülesanne oli olla Californias asuva Fort Ordi vetelpäästja. Ta vabanes 1953. aastal.

5. Chuck Norris

Chuck Norris liitus USA õhuväega 1958. aastal. Ta saadeti Lõuna - Koreas asuvasse Osarni õhuväebaasi. Seal tegigi ta endale selgeks Chun Kuk Do. Ta vabanes 1962. aastal.

6. Mel Brooks

Komöödialegend Mel Brooks oli Teises maailmasõjas sõjaväeinsener. Ta tegi miine kahjutuks.

7. Gene Hackman

"Inside the Actors' Studio" saates ütles Hackman, kui ta oli 16-aastane, liitus ta USA merejalaväega. See oli 1946. aastal. Ta oli seal neli ja poolt aastat ning teenis nii Hiinas, Hawaiil kui ka Jaapanis.

8. James Earl Jones

"Star Warsi" Darth Vaderi ja "Lõvikuninga" Mufasa häälnäitleja James Earl Jones liitus armeega Korea sõja ajal ning teenis Colorados 1953. aastal.

9. Sidney Poitier

Legendaarne näitleja ja režissöör Sidney Poitier valetas end vanemaks, et osaleda Teises maailmasõjas. Ta lõpetas veteranide haiglas, kus teenis ühe aasta.

10. Robert Duvall

Robert Duvall liitus sõjaväega kohe pärast Korea sõda. Ta teenis kaks aastat Georgia osariigis asuvas Camp Gordnonis.

11. Oliver Stone

Vastuoluline ja samamoodi legendaarne režissöör Oliver Stone ("Platoon", "Born on the Fourth of July") oli Vietnami sõjas perioodil 1967 - 1968 ning sai kaks korda ka lahingus haavata.

12. Kirk Douglas

Kirk Douglas liitus USA mereväega kohe pärast seda, kui Ameerika Ühendriigid liitusid Teise maailmasõjaga. Ta teenis allveelaeva peale ajavahemikul 1943 - 1944