Uue filmi proloogi näitamine aasta suurima ja oodatuima filmi linastuste ees pole Christopher Nolani jaoks sugugi uus strateegia. Sama tehti ka "Pimeduse rüütli" ("The Dark Knight"), "Pimeduse rüütli taastuleku" ("The Dark Knight Rises") ja "Dunkirki" reklaamimisel.

"Pimeduse rüütli" esimesed kuus minutit, milles näeme pangaröövi ja kus tutvustatakse Heath Ledgeri Jokkerit, jooksis 2007. aastal Will Smithi apokalüptilise põneviku "Mina olen legend" ("I Am Legend") linastuste ees. "Pimeduse rüütli taastuleku" esimesed minutid, kus Bane kaaperdab lennuki, jooksis 2011. aastal "Võimatu missioon: Variprotokoll" ("Mission Impossible Ghost Protocol") ees ning "Dunkirki" erinevatest stseenidest kokku lõigatud jupp jooksis 2016. aastal "Rogue One: Tähesõdade lugu" ("Rogue One: A Star Wars Story") ees.

Hiljuti selgus, et Nolani uusima filmi "Tenet" proloog hakkab jooksma 20. detsembril alustava "Star Wars: Skywalkeri tõus" ("Star Wars: The Rise of Skywalker") linastuste ees. See tähendab, et ühel hetkel jõuab kinos filmitud versioon mingil kujul ka internetti. See on hea uudis kõigile neile, kes ei jõua "Tenetit" ära oodata, aga ei saa seda Eesti "Star Warsi" linastuste ees näha, sest hetkel pole teada, kas proloog jõuab ka Eesti kinodesse.

"Tenetis" teevad kaasa John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine, Kenneth Branagh ning räägib mingil kujul rahvusvahelisest spionaažist.

Christopher Nolani "Teneti" võtted algasid 19. mail ning kokku filmiti Hollywoodi mõjukama režissööri spioonipõnevikku seitsmes erinevas riigis, mille hulka kuuluvad Suurbritannia, Itaalia, India, Eesti, Norra ja India.

"Tenet" linastub 2020. aasta 17. juulil.