Kui oled Elisa kasutaja

1. “Tuulte tahutud maa”

Elisa Elamuse videolaenutusest saad nüüd piiluda kodumaiste metsaasukate igapäevatoimetusesse. Arvukate auhindade ning nominatsioonidega pärjatud “Tuulte tahutud maa” on film Eestimaa metsikust loodusest, kus vaataja ees avanevad eriilmelised maastikud koos metsloomade ja tuhandete läbirändavate linnuparvedega. Kordumatud ja unenäolised vaated teevad kummarduse Eestimaa loodusele. Läbi looduse avanevad meie mineviku püüdlused ning meie iseloom, mida maastikud on tuhandete aastate jooksul hoidnud ja tahunud.

2. "Tehisema"

Videolaenutusest leiavad midagi uut ja head ka ulmefännid. Staarid Rose Byrne ja Hilary Swank toovad meieni ooamatute keerdkäikudega ulmepõneviku "Tehisema". Teismelist tüdrukut on maa-aluses kompleksis kasvatanud südamlik robot “Ema”, kes on disainitud selleks, et Maad pärast inimkonna väljasuremist taasrahvastada. Nende eriline side satub ohtu, kui saabub arusaamatu võõras koos ärevusttekitavate uudistega.

3. "Angry Birds 2: Kurjad linnud. Film"

Lennuvõimetud kurjad linnud ja salakavalad rohelised sead tülitsevad taas Elisa Elamuse videolaenutuses filmis "Angry Birds 2: Kurjad linnud. Film". Uus hädaoht ähvardab nii Lindude kui ka Sigade saart. Red, Tarmo, Pomm ja Vägev kotkas värbavad appi Tarmo õe Hõbeda ja löövad kampa sigade Leonhardi, tema abilise Courtney ja nohiku Garriga ning sõlmivad savijalgadel vaherahu ja ebahariliku supertiimi, et oma kodud päästa.

4. ENSV jätkusari

Ka kodumaiste sarjade fännid saavad rõõmustada, sest ENSV jätkab uue nime all uue hooga! Enne veel, kui see ETV vahendusel vana-aastaõhtul kõikide teleriekraanidele jõuab, saab esimesi osasid juba täna Elisa Huubis ette vaadata! Tegu on komöödiaseriaali „ENSV“ jätkusarjaga Ensv (Eesti nüüd siis Vabariik), mille tegevustik algab 1992. aasta viimastel päevadel, mil NSVLiit kaob maailmakaardilt.

Kui oled Go3 kasutaja

Mõni sõprus kestab mitu eluiga. Südamliku üleilmse hiti „Koera elu mõtte” järjes „Koera teekond” leiab armastatud koer Bailey oma uue saatuse ja loob murdumatu sideme, mis viib tema ja ta kallid inimesed seninägematutesse kohtadesse.

Osades: Dennis Quaid, Josh Gad

Režissöör:Gail Mancuso

"Gringo" on lustakas segu mustast komöödiast, pinevast märulist ja dramaatilistest intriigidest, mis viib vaataja lõbusõidule Mehhikosse. Pehme loomuga ärimees Harold Soyinka (David Oyelowo, "Tähtedevaheline", "Jack Reacher") leiab end vastamisi reetlike kolleegide, kohalike narkoparunite ja moraalselt lõhestunud palgamõrtsukaga erijõududest. Seaduskuulekast kodanikust tagaotsitavaks kurjategijaks saanud Harold võitleb ellujäämise nimel järjest ohtlikumais tingimustes viisil, mis tekitab küsimuse: kas ta on sattunud liiga sügavasse vette või püsib hoopis kõigist kaks

Osades: Amanda Seyfried, Charlize Theron, David Oyelowo, Joel Edgerton, Thandie Newton

Režissöör: Nash Edgerton

Kui oled Telia kasutaja

1. "Tähtede poole” (“Ad Astra”, 2019)

Ulmedraama, mis kandideeris Veneetsia filmifestivalil Kuldlõvile. Filmi tegevus leiab aset lähitulevikus. Meie päikesesüsteemi tabavad ohtlikud energiapursked, mis seavad inimkonna tuleviku küsimärgi alla. Raudse enesekontrolliga kartmatu astronaut Roy McBride (Brad Pitt, "Ükskord Hollywoodis") saadetakse päikesesüsteemi äärealadele, et üles otsida oma isa (Tommy Lee Jones, "Jälitatav"). Meest, kes aastate eest ülisalajase missiooni käigus kadunuks jäi, kahtlustatakse seoses Maad tabanud löökidega… Filmi lavastas James Gray ("Kadunud linn Z”).

2. “Lelulugu 4” (“Toy Story 4” 2019)

Kaasahaarav südamlik animaseiklus. Neljas osa ülipopulaarsete "Lelulugude" sarjast toob taas kokku kauboi Woody ja tema sõbrad. Nüüd on Woodyl uus omanik Bonnie, kes on väga kiindunud isemeisterdatud mänguasja nimega Luhvik. Bonnie võtab kõik lelud kaasa perereisile, ent Luhvik üritab põgeneda. Woody püüab Luhvikut päästa, satub kokku ammu kadunuks peetud sõbra Bo Peepiga ja jääb lõksu vanakraamipoodi, kus tegutsevad õelad ja omakasupüüdlikud lelud… Filmi tegelased räägivad eesti keeles, neile andsid oma hääle Andres Raag, Kaisa Selde, Mikk Jürjens, Indrek Ojari, Priit Võigemast jt.

3. “Tema tumedad ained” (“His Dark Materials", 2019)

Põnev ja fantaasiarohke ulmeseriaal, mille terve esimene hooaeg on nüüd vaadatav Telia HBO äpis. Sarja peategelane on Lyra Belacqua, kes on pealtnäha tavaline paraleelreaalsuses elav julge tüdrukutirts. Lyra paljastab oma sõpra otsima asudes suure vandenõu. Laste röövimisega on seotud nii Lyra ema, kui ka isa, kes mõlemad uurivad laste abil salapärast nähtust nimega “Tolm”.

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Disobedience"

"Disobedience" on Sebastián Lelio esimene inglisekeelne film ning tõenäoliselt ei saakski paremat soovida, kui sinu filmi peaosades on 2005. aasta filmi "The Constant Gardener" Oscari võitnud ja ka kahele Kuldgloobusele kandideerinud Weisz ning 2015. aasta "Spotlight" eest Oscarile kandideerinud McAdams.

Film põhineb 2006. aastal ilmunud Naomi Aldermani romaanil, milles rabi tütar (Weisz) naaseb ortodokssete juutide kogukonda Londonis, kui tema võõrandunud isa sureb. Naine soojendab romantiliseid suhteid kunagise sõbraga (McAdams), kes on nüüd näiliselt õnnelikus abielus.

2. "The Two Popes"

Kuldgloobustel neljale auhinnale kandideeriva Fernando Meirellesi ("City of God", "The Constant Gardener", "Blindness") uue filmi peaosades on Jonathan Pryce ja Anthony Hopkins.

3. "Fast and Furious: Spy Racers"

"Kiired ja vihased" filmiseerial põhinev animaseriaal räägib Dominic Toretto nõbu seiklustest.

4. "The Irishman"

Martin Scorsese "The Irishman" põhineb Charles Brandti raamatul "I Heard You Paint Houses" ning jutustab palgamõrvar Frank Sheerani (Robert De Niro) silme läbi loo organiseeritud kuritegevusest ning asjasse on segatud ka legendaarne ametiühingu juht Jimmy Hoffa (Al Pacino), kes kadus jäljetult 1975. aastal.

5. "The Witcher"

Netflixi seriaal "The Witcher" põhineb mõjuka Poola fantaasiakirjaniku Andrzej Sapkowski suurepärastel "Nõiduri" ("The Witcher") romaanidel, millest omakorda tegi Poola mängustuudio CD Projekt RED kolm videomängu, millest viimane "The Witcher 3: Wild Hunt" kujunes üheks kõrgemini hinnatuks mänguks läbi aegade.

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja


1. "Tom Clancy's Jack Ryan" - 2. hooaeg

Üle ilma tuntud kirjaniku Tom Clancy loodud karakterit on filmides kehastanud nii Harrison Ford, Chris Pine, Alec Baldwin, Ben Affleck ning nüüd teeb seda Amazon Prime Video heaks 2. hooaega järjest näitleja, stsenarist ja režissöör John Krasinski. "Tom Clancy's Jack Ryan" sai Amazonilt hiljuti rohelise tule ka kolmanda hooaja jaoks.


2. "The Report"

CIA piinamisraporti loomist kajastava filmi peaosas on Adam Driver.

3. "The Expanse" - 4. hooaeg

Kultusliku ulmeseriaali "The Expanse" 4. hooaeg ei jää sugugi viimaseks, sest Amazon on juba tellinud ka viienda.

4. "The Man In the High Castle" - 4. hooaeg

Amazon Prime Video ehk Amazoni enda toodetud ühe esimese suure-eelarvelise alternatiivajaloolise seriaali viimane hooaeg.

5. "The Grand Tour presents… Seamen"

Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May suunduvad maanteede asemel mere peale.

Kui oled Apple TV+ kasutaja

1. "Truth Be Told"

Draamaseriaali peaosades on Octavia Spencer, Lizzy Caplan ja Aaron Paul.

2. "For All Mankind"

Ronald D. Moore ("Battlestar Galactica") loodud ulmeseriaal kujutab maailma, kus Nõukogude Liit jõudis esimesena Kuule ja kus kosmoseralli kunagi ei lõppenud.

3. "See"

Ülimalt verise ja vägivaldse postapokalüptilise seriaali peaosas on Jason Momoa ning loojaks Steven Knight ("Peaky Blinders").

4. "The Morning Show"

Draamaseriaali "The Morning Show" peaosades on Jennifer Aniston, Reese Witherspoon ja Steve Carell.

5. "Servant"

M. Night Shyamalani ("Kuues meel", "Purunematu", "Lõhestunud", "Klaas") loodud õudusseriaal.