Elisa videolaenutusse jõudis põnevuse elementidega Eesti film "Teesklejad"

Anna ja Juhan loodavad rikaste sõprade maamajas puhates oma suhteid parandada. Nad pakuvad öömaja tormi kätte jäänud paarile, kes peab neid maja omanikeks. Anna ja Juhan haaravad kinni uutest rollidest ning alustavad mängu, mis viib neid hävingu äärele. Näitlejateks Mirtel Pohla, Priit Võigemast, Mari Abel, Meelis Rämmeld.

Kauaoodatud kogupere multifilm "Lumekuninganna 2" (Frozen 2) ootab nüüd Elisa videolaenutuses kõiki suuri ning väikeseid Elsa ja Anna sõpru. Miks sündis Elsa siia ilma võluvõimetega? Tõde mineviku kohta ootab teda, kui ta võtab ette rännaku tundmatusse, mis viib ta Aarendellist kaugele nõiutud metsadesse ja Tumeda mere kallastele. Vastused nendele küsimustele kutsuvad teda, aga samas ohustavad need ka tema kuningriiki. Koos Anna, Kristoffi, Olafi ja Sveniga võtab Elsa ette ohtliku ent uskumatu rännaku. Eelmises filmis seisis Elsa silmitsi hirmuga, et tema võimed on teda ümbritseva maailma jaoks liiga tugevad. Selles uues seikluses peab ta aga lootma, et nendest piisab.

Pahad poisid Mike Lowrey ja Marcus Burnett on jälle koos filmis "Pahad poisid kogu eluks."

Mehhiko narkoparuni naine ja poeg on otsustanud tappa kõik, kes on seotud mehe vangistamisega - nende seas ka Miami detektiivi Mike Lowrey. Kui viimane viga saab, otsustab ta jõud ühendada Marcus Burnetiga, et koos õiglus jalule seada. Peagi peavad vana kooli mendid õppima läbi saama oma nooremate kolleegidega, kui nad tõesti soovivad igaveseks kartelli töö lõpetada. Peaosades on ka seekord Will Smith ning Martin Lawrence.

"Vanamehe film" on nüüd vaadatav Elisa Huubis! Lapšelapsed tulevad suveks maale Vanamehele külla. Idüllilisest suvepuhkusest vanaiša juures on asi kaugel, sest Vanamees ruunab karmi maa tööga nii lapsi kui ka oma lüpsilehma. Jõmpšikad ei mõista maaelu kombeid ja põhjustavad hinnatud lehma põgenemise. Nüüd on Vanamehel ja lastel aega 24 tundi, et leida lehm üles enne, kui lüpsmata udar plahvatab ja piimatuumakatastroofi põhjustab.