"Beebiga kinno" alustas oma tegevust Coca-Cola Plazas juba aastal 2004, ning kuna see osutus kiiresti üpriski populaarseks, siis nüüdseks on see tore üritus liikunud ka Tartu Ekraani ja Viljandi Centrum kinodesse.

„Oleme näinud, et „Beebiga kinno" eriüritus on kogunud päris palju püsikliente, kelle rõõmuks tulime turule „Beebiga kinno" paketiga, mis sisaldab kuue korra pileteid beebikino seanssidele. Piletid kehtivad ostu hetkest aasta aega, nii et ei pea muretsema, kui igal kuul osaleda ei saa, jäävad piletid seisma." märkis Forum Cinemas turundusjuht Katre Kärner.

„Beebiga kinno" pakett on ka ideaalne uuenduslik kingitus katsikuks, mis rõõmustab nii emmet kui beebit. Vaata lähemalt SIIT.

„Beebiga kinno" teeb eriliseks ja lastesõbralikuks see, et filmide heli on vaiksem ja valgust on saalis tavaseanssidega võrreldes rohkem. Iga pilet annab automaatselt kaks kohta, mis tähendab, et laps võib filmi ajal istuda süles või emme-issi kõrvalistmel. Kaasa saab võtta ka turvahälli või kandelina, milles pisibeebi saab filmi ajal vajadusel uinuda.

Kogu seansi ajal võib julgelt ringi liikuda ja vajadusel ka saalist väljas käia. Kino on üles seadnud ka mähkimiseks laua ja mikrolaineahju beebitoidu või piima soojendamiseks. Lisaks saab eriseansi ajaks jätta kärud selleks päevaks eraldi loodud valvega käruparklasse.

"Eks see on selge, et tegelikult on "Beebiga kinno" mõeldud rohkem lastega kaasas olevatele vanematele, kui lastele endale, kuid sellegipoolest on filmivalik alati selline, et see sobiks kõikidele saalis viibijatele," selgitas Kärner ning lisas, et võimalus on valida kahe filmi vahel: lastele mõeldud animatsioon või siis täiskasvanutele mõeldud film. Viimane küll pigem neile, kellel kaasas imikud.

Lisaks filmile endale toimub seansside eel erinevate uute toodete tutvustamine ja tihti saab lisaks filmielamusele linastuselt kaasa ka kingitusi.

"See üritus on lastevanematele hea võimalus kino külastada ilma, et peaks muretsema, et beebiga tegelemine kuidagi teiste filmielamust segama hakkaks ning lisaks on see lastevanematele lihtsalt tore kohtumispaik.

Päris paljude jaoks on see kujunenud igakuiseks traditsiooniks. Suvel on muidugi ka päris heaks eeliseks vahel põgeneda kõrvetava päikese käest kinosaali mõnusasse temperatuuri," märkis Kärner.

Kui aga peres on juba suuremad lapsed, siis tasub kindlasti külastada Coca-Cola Plaza Luxe saale, kus iga filmi sõber, laps või täiskasvanu, saab oma tooli just sellisesse asendisse sättida nagu talle kõige rohkem meeldib. Eriti mõnus multikate ning perefilmide vaatamiseks.

Vähem oluline on ka see, et kino menüüst leiab lisaks tavapärasele popcornile ja kommile ka lastesõbralikke näkse nagu näiteks smuutid, puuviljad, juurviljakrõpsud jms.

Ootame kõiki kinoelamusi nautima, olenemata vanusest!