"Ürgne kutse" ("Call of the Wild", 2020)

Elas kord suure südamega koer nimega Buck, kes rööviti oma kodust Californias ning toimetati kaugele, Alaska lumiste mägede vahele, keset Yukoni kullapalaviku möllu. Sealsetes rasketes oludes saab temast kelgukoer. Seal saab Buckile osaks tema elu suurim seiklus, mille käigus ta leiab oma koha maailmas ning saab iseenda peremeheks. Haarava seiklusfilmi "Ürgne kutse" aluseks on Jack Londoni 1903. aastal avaldatud legendaarne klassikateos. Osades Harrison Ford ("Star Wars: Jõud tärkab"), Karen Gillan ("Galaktika valvurid", "Jumanji: Uus tase"), Dan Stevens ("Downton Abbey", "Kaunitar ja koletis"), Bradley Whitford ("Kao välja"), Omar Sy ("1 + 1"), Wes Brown ("True Blood") ja teised. Lavastajana teeb oma mängufilmidebüüdi animatsiooniveteran Chris Sanders ("Kuidas taltsutada lohet", "Kruudid", "Lilo ja Stitch"), stsenaariumi kirjutas Michael Green ("Logan", "Mõrv Idaekspressis").

"Esimene puhkus" ("Premieres vacances", 2018)

Prantsuse romantiline komöödia. Marion ja Ben oma mõlemad kolmekümnendates eluaastates. Nad tutvuvad Tinderi vahendusel. Ja see on ka kõik, mis neid ühendab. Aga teatavasti vastandid tõmbuvad ja nii otsustataksegi hoolimata lühikesest tutvusest üheskoos puhkusereisile minna. Kuna Marion tahab reisida Beirutisse ja Ben Biarritzi, siis leitakse kompromisslahendus Bulgaaria näol. Peagi selgub, et paarikese ettekujutused ja arusaamad ideaalsest puhkusest on vägagi erinevad...

"Rodeo" (2018)

Hoogne ja vaimukas kodumaine dokumentaalfilm, mis räägib taasiseseisvunud Eesti esimesest valitsusest. Raimo Jõeranna ja Kiur Aarma loodud linateose peategelane on toonane noor ja kogenematu peaminister Mart Laar. 1992. aastal võimule tulnud valitsus suutis püsida kaks aastat ja viis ellu hulga radikaalseid reforme. Soov vabaneda okupatsiooniaja pärandist tegi Eestist välisriikide silmis eduka üleminekuriigi musternäidise, kuid vaesel kodumaal saatis Laari valitsust üks skandaal teise järel. Film jutustab taasiseseivsunud Eesti loo nostalgilises, humoorikas ja avameelses võtmes. Vaata filmi tasuta.