"Ära muretse, ta ei jõua jalgsi kaugele" ("Don't Worry, He Won't Get Far On Foot", 2018) Tõestisündinud lool põhinev draamakomöödia. Alkoholismi küüsis vaevlev eluvend John Callahan satub autoõnnetusse. Mees jääb napilt ellu ning peab oma ülejäänud päevad veetma ratastoolis. Sõprade nõudmisel läheb ta võõrutusravile ja avastab eneselegi ootamatult, et tal on kunstiannet. Johni vaimukad, teravad ja ootamatud karikatuurid annavad ta elule uue mõtte. Filmis teevad säravad rollid Joaquin Phoenix ("Jokker") ja Jonah Hill ("Wall Streeti hunt"), selle lavastas tunnustatud režissöör Gus Van Sant ("Milk").

"Igavene ilu" ("Eternal Beauty", 2019)

Romantiline draamakomöödia. Filmi peategelane on Jane (Sally Hawkins, "Vee puudutus"), kes saab tohutu trauma, kui ta altari ees maha jäetakse. Ta elu muutub pikaks perioodiks väga kaootiliseks, naisel lööb välja skisofreenia, tema suhted lähedastega lagunevad. Asjad muutuvad aga päeval, mil tal algab süngelt naljakas armuafäär Mike'iga (David Thewlis, "Harry Potteri" filmid), kes on läbikukkunud muusik ja samasugune eksinud hing nagu Jane'gi...

"Rumal pöörane armastus" ("Crazy, Stupid, Love.", 2011)

Kuldgloobusele kandideerinud suurepärane romatiline komöödia. Keskealisel Cal'il (Steve Carell, "40-aastane neitsi") on unelmate elu - hea töö ja tore pere. Cali maailm kukub kokku, kui tema naine Emily (Julianne Moore, "Magnoolia") hakkab lahutust nõudma. Aastakümneid sama naisega abielus olnud mees langeb enesehaletsuse ja musta masenduse mülkasse. Ta otsustab siseneda vallaliste maailma, et taaskord vastassooga suhted üles soojendada, ning tema teejuhuks sel okkalisel rännakul saab üliedukas naistemees Jacob (Ryan Gosling, "Drive").

"Lammutaja Ralf" ("Wreck-It Ralph", 2012)

Parima animafilmi Oscarile kandideerinud seikluslik ja lõbus animakomöödia, mille tegelased räägivad eesti keeles. Linalugu räägib ühe videomängu kurikaelast Ralfist, kelle töö on lammutada kõike, mis tee peale ette jääb. Sama mängu positiivseks kangelaseks on aga Parandaja Felix, kes Ralfi lammutustöö tagajärjed korda teeb ning parandab. Kuid Ralf on tegelikult õrna hingega ja tahaks olla sama populaarne nagu Felix. Ralf hülgab oma mängu ja põgeneb uude ja moodsamasse, et seal kangelaseks saada, kuid kahjuks ei lähe tema plaan üldsegi mitte nii libedalt nagu Lammutaja lootnud oli... Tegelastele andsid oma hääled Tõnn Lamp, Elisabet Reinsalu, Priit Võigemast, Tiit Sukk, Elina Pähklimägi, Nele-Liis Vaiksoo jpt.

"Asterix: Võlujoogi saladus" ("Asterix: The Secret of the Magic Potion", 2018)

Lõbus prantsuse animaseiklus, mille tegelased räägivad eesti keeles. Vana druiid Panoramix saab viga. Mis siis juhtub, kui ta ei saa enam võlujooki keeta? Panoramixil on vaja väärilist järeltulijat, kellele oma saladused edasi anda. Koos Asterixi ja Obelixiga asub ta teele, et leida nutikas gall, kellele võlujoogi saladused pärandada. Samal ajal teeb kuri võlur Sulfurix ükskõik mida, et retsept enda kätte saada... Filmi tegelastele andsid oma hääle Tarvo Krall, Eduard Toman, Tõnu Oja jt. Kooli alguse puhul, vaata filmi tasuta filmiriiulis!