Eluloolises draamas "Spioon" elab Sonja Wigert, Skandinaaviamaade kõige tunnustatum filmistaar, II maailmasõja puhkedes neutraalses Stockholmis. Sakslased tahavad kasutada teda oma filmipropagandamasinas ning Sonja on Riigikomissar Terboveni ja Saksamaa filmikompaniide nimekirja tipus. Kui sakslased ta isa vangi võtavad, hakkab Sonja enne Oslos Terboveniga kohtumist Rootsi salaluure spiooniks, et oma isa vanglast välja flirtida. See õnnestub tal, aga nüüd tahab Terboven teha Sonjast omakorda oma isikliku spiooni ja armukese.

Filmis "Raju memm" on Elle Reid just üle elanud raske lahkumineku oma tüdruksõbrast, kui äkitselt ilmub välja tema lapselaps Sage, kes vajab kiirkorras 600 dollarit. Kuna vanaema Elle'l on parasjagu näpud põhjas, veedab ta koos Sage'ga terve päeva, et leida vajaminevat raha. Nende ootamatud külaskäigud vanade sõprade ja austajate juurde lõpevad aga paljude saladuste avaldamise ja luukerede kapist välja toomisega.

Kauges Islandi linnas kahtlustab tööst vaba politseinik üht kohalikku meest selles, et tal oli suhe tema kadunud abikaasaga, kes suri kaks aastat tagasi traagilises õnnetuses. Tema kinnisidee selgitada välja tõde muutub painavaks ning viib vältimatult selleni, et ta seab ohtu nii enda kui oma lähedased. Film "Valge, valge päev" on lugu leinast, kättemaksust ja tingimustega armastusest.

"Väike tööots". Musta huumori lugu äsja töö kaotanud ja naisest lahutanud mehest, kes võtab vastu ebatavalise ning ohtliku väljakutse. Jacques (Romain Duris) elab väikeses linnakeses, kus pea kõik elanikud on töötud. Kohalikuks suurimaks tööandjaks olnud tehas suleti ja nüüd pole Jacques'il ei tööd ega raha, pruutki hülgas ta ning ainsaks alles jäänud asjaks on aina kasvavad võlad. Seega pole ime, et kui kohalik maffiaboss Gardot (Michel Blanc) mehele väikest tööotsa palgamõrvarina pakub, võtab Jacques selle pärast pisukest kõhklushetke vastu.