„Erakordselt hea meel, et selline tunnustus on "Reeturile" osaks saanud. Rahvusvaheline märkamine annab lootust, et oleme Reeturis leidnud üles ka universaalteemad, mis kõnetavad piirideüleselt," sõnas ETV peatoimetaja Marje Tõemäe.

Elisa sisuhankejuht Toomas Ili lisas, et "Reeturile" osaks saanud nominatsioonid ja tunnustused nii kodumaal kui kaugemal näitavad ilmekalt, et kvaliteetne Eesti seriaal paneb päid pöörama ka mujal maailmas. Kolmandat aastat korraldatud Kesk- ja Ida-Euroopa seriaalide festivali „Serial Killer" peetakse juba piirkonna üheks mainekaimaks.

Seriaal „Reetur" on stiilne ja põnev kuueosaline spioonipõnevik, mis inspireeritud Eesti lähiajaloos toimunud spiooniskandaalidest. Sarja peaosas on kodumaine supertäht Tambet Tuisk ning lisaks teevad seriaalis kaasa mitmed tuntud näitlejad, nagu Veiko Porkanen („Must alpinist"), Mari Abel („Rehepapp"), Eva Koldits („Võta või jäta"), Ursula Ratassepp („Vehkleja"),Klaudia Tiitsmaa („Päevad, mis ajasid segadusse"), Indrek Taalmaa („Seltsimees laps") jt.

„Reeturi" esimene hooaeg on Eestis vaadatav Elisa Elamuse voogedastusplatvormil Huub ja reedeti ETV-s.