Paris Hiltoni nimi on tuttav kõigile, kes pole massimeedia eest just kännu alla peitu pugenud. See glamuurne hotelliketi pärijanna on käesoleva sajandi algusest peale silma jäänud reality show-de, vapustavate outfittide ja šokeerivate uudistega. Teiste sõnadega: Paris Hilton on meie sajandi Marilyn Monroe.

Oma uues dokumentaalis "The Real Story Of Paris Hilton" avaldab ta kogu tõe oma tegeliku elu kohta. Milline on siis tegelikkus justkui kõigile kuuluva glamuurse Barbie nuku taga? Kas kõik on nii roosa ja sädelev, nagu meile on tahetud näidata viimased 20 aastat?

Üks esimesi asju, mis kindlasti silma jääb, on Parise tegelik hääl - see tupsununnu-nuku kõnemaneer ei kuulu justkui talle. Dokumentaali vaadates tuleb välja, et Paris Hilton ei olegi tegelikult selline, nagu me siiani arvasime. Tegemist on hoopis tema enda poolt loodud kuvandiga, rolliga, mida ta on juba aastakümneid suutnud usutavalt mängida ja mis käivitub automaatselt iga kord, kui ta kaamera ette astub.

Saame näha ja kuulda ka tõde Parise lapsepõlve kohta, kus leidis aset üks päris sünge vahejuhtum, mis muutis tema elu igaveseks. Selle tõttu vaevleb Parist juba aastaid unetuse probleem, mida dokumentaalis meile samuti avatakse. Lisaks saame ülevaate tema armuelust ja sellest, kuidas erinevad mehed on temaga manipuleerinud ja teda õnnetuks suutnud teha.

Dokumentaalsarjas räägib kaasa ka Paris Hiltoni õde Nicky Hilton kes korra küsib Pariselt, kas too on tegelikult õnnelik, millele Paris kurvalt naeratades vastab: "Mõnikord." Nicky jutustab, kuidas Paris Hilton ei ole absoluutselt see rumal blondiin kelleks ta avalikkuses kehastub, vaid hoopis üks arukamaid inimesi, keda ta üldse tunneb.

Paris on kõigele lisaks ka edukas ärinaine, kes ei ole viimased 12 aastat puhkust pidanud ja lubab nii jätkata, kuni on miljard dollarit teeninud.

See dokumentaalsari on huvitav ja kaasahaarav just sellepärast, et vaataja saab näha milline on tegelikkus glamuurse Hollywoodi kaunitari ja teda ümbritseva keskkonna taga ja kui kurb oli rikkurite suguvõsa lapse elu kaameraobjektiivide eest eemal. Silma jääb eriti tema suhe oma emaga ja see, kuidas väga ranged vanemad võivad lapse elu muuta.

Soovitatav on see vaatamine just eriti nendele vaatajatele, kellel on Hiltoni kohta kujunenud välja eelarvamus, mille sari paraku täielikult ümber lükkab.