Septembrikuu Elisa Elamuse järelvaatamise teletopi vaadatuim saade oli vaieldamatult „Rannamaja", kus kuus noort meest ja naist veedavad kaks nädalat oma elust ümbritsetud kaameratest ning pidudest. Uuele hooajale saavad televaatajad veel kaasa elada kuni oktoobri lõpuni, kuid kuuldavasti on töös ka uus hooaeg sõsarsarjale „Rannamaja: raju reede", kus näeb koos pidutsemas nii uusi kui vanu rannamajalisi.

Tõsielulised lood paistavad uuel hooajal televaatajatele eriti korda minevat, sest populaarne oli ka „Meie aasta Indias", kus teleperekond Tuuli, Arbo, Andres ja Kristjan võtavad ette sõidu kultuuride paabelisse ja vastuolude maale Indiasse. Lisaks vaadati Eesti rallikangelase Ott Tänaku seriaali.

Elisa TV-valdkonna juht Silver Soomre tõdes, et reality ehk tõsielusaated on eestlaste seas alati vaadatud, kuid ainult vähesed küündivad üleriigilise populaarsuse tasemele. „Kodumaiseid tõsielusarju, mis kütavad iga nädal uusi kirgi nii uudisteportaalides kui sotsiaalmeedias, ei esine tihti ja auditooriumi huvi ei ole uute hooaegade puhul alati garanteeritud. „Rannamaja" fännidel kurvastamiseks põhjust pole, sest tõenäoliselt kuuleme sellest sarjast ka järgmisel aastal."

Tele-eetris olnud filmidest oli vaadatuim „Ott Tänak: The Movie", mis kogus suuri vaatajanumbreid juba kinos ja hiljem Elisa Huubis. Teiste seas olid menukad ka animafilm „Imelised" ja „Imelised 2", Kariibi mere piraatide triloogia ja „Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused".

Elisa Huubis oli vaadatuim igahalja krimikomöödia „Kättemaksukontori" kõige värskeim ehk juba 24. hooaeg, mis tuleb värske hoo ja uute põnevate osadega. Teiste seas vaadati Huubist ka Elisa originaalsarja „Reetur", BBC tippsarja „Luther", kus peaosas võluv Idris Elba ja kodumaist komöödiasarja „EnsV".

Elisa videolaenutuses teeb teist kuud kiiremaid ringe „Siil Sonic" ehk filmiadaptsioon kuulsast videomängust, kellele jääb napilt alla nii suurte kui väiksemate filmihuviliste sõber „Sipsik". Videolaenutuse esikümnesse platseerusid ka mitmed koomiksifilmid nagu „Wonder Woman" ja „Must panter".

Septembri järelvaatamise TOP:

  1. Rannamaja TV3
  1. Meie aasta Indias KANAL2
  1. Ott Tänak - The Movie: Seriaal. TV3
  1. Kuuuurija KANAL2
  1. Kättemaksukontor TV3
  1. Eesti krimilood TV3
  1. Mida vanemad sulle ei rääkinud KANAL2


Septembri filmide järelvaatamise TOP

  1. Ott Tänak: The Movie TV3
  1. Imelised 2 TV3
  1. Kariibi mere piraadid: surnud mehe aardekirst TV3
  1. Kariibi mere piraadid: Musta Pärli needus TV3
  1. Kariibi mere piraadid: võõrastel vetel TV3
  1. Imelised TV3
  1. Shetland ETV
  1. Kaitseingel TV3
  1. Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused TV3


Septembri Elisa videolaenutuse TOP

  1. Siil Sonic
  1. Sipsik
  1. 6 kangelast
  1. Edasi
  1. Must panter
  1. Džungliraamat
  1. Wonder Woman
  1. Ma loodan veel
  1. Papillon
  1. Tulevikumaa


Septembri Elisa Huubi TOP

  1. Kättemaksukontor
  1. Sipsik
  1. Reetur
  1. Padjaklubi
  1. Luther
  1. Laser
  1. EnsV
  1. Papad mammad
  1. Võimalik vaid Venemaal
  1. Teadmata kadunud