Shaft" ("Shaft", 2019)

Krimikomöödia: JJ (Jessie T. Usher, "Iseseisvuspäev: Uus rünnak") on ülikooliharidusega küberturvalisuse ekspert. Aga kui tema parim sõber mõrvatakse, on tal vaja pöörduda oma isa poole, et juhtum lahendada. Legendaarne detektiiv Shaft (Samuel L. Jackson, "Pulp Fiction") on nõus aitama ning isa ja poeg sukelduvad Harlemi heroiinist ja kuritegevusest läbiimbunud allilma. Peagi asub koos nendega õiglust jalule seadma ka kolmas relvakangelane - vanaisa Shaft.

"Keelatud armastus" ("An Affair", 2018)

Pingeline Norra draama. Endine võimleja Anita on keskeakriisi lävel. Tema pealtnäha täiuslikus abielus ei ole piisavalt särtsu. Naine saab uue töö koolis võimlemisõpetajana. Tal tekib tunne, et teda jälitatakse ning peagi avastab Anita, et ning üks tema õpilastest, kena ja enesekindel Markus, on temast sisse võetud. Algab keelatud armastuslugu keskealise naise ja 16-aastase noormehe vahel.

"Lego Ninjago film" ("The Lego Ninjago Movie", 2017)

Animaseiklus kõigile väikestele ja suurtele Lego-fännidele. Filmi keskmes on võitlus Ninjago City pärast. Noor Lloyd ehk Roheline Ninja võtab lahingusse appi oma vahvatest sõdalastest sõbrad, neid juhendab tark kung fu õpetaja Wu. Ninjad peavad alistama kurja sõjapealiku Garmadoni ehk Maailma Halvima Tüübi. Asja juures on vaid üks "aga" - Maailma Halvim Tüüp on ühtlasi ka Lloydi isa... Filmi tegelased räägivad eesti keeles, neile andsid oma hääle Jan Uuspõld, Sepo Seeman, Christopher Rajaveer, Tiina Tauraite, Taavi Teplenkov jt.

"Pariisi keiser" ("The Emperor of Paris", 2018)

Ajalooline seiklusfilm. Napoleoni valitsemisajal tegutses Pariisis Vidocq - legendaarne kurjategija, kes oli kuulus tänu oma julgusele, sarmile ja andekusele. Mees oli lausa nii osav, et tal õnnestus põgeneda Prantsusmaa kõige rangema valvega vanglast. Ta anti aga korrakaitsjaile üles ja Vidocq sõlmis tehingu - vastutasuks vabaduse eest aitas ta sandarmitel võidelda Pariisi kuritegeliku impeeriumi vastu, mille osana ta ise oli terve elu elanud... Mängivad Vincent Cassel ("Must luik"), Denis Lavant ("Holy Motors"), Olga Kurylenko ("007: Veidi lohutust") jt. Vaata filmi tasuta.

"Karulinn" ("Beartown, 2020)

HBO Nordicu tõeliselt põhjamaine ja tumeda alatooniga sari noortest hokimängijatest. Endine NHL hokitäht Peter tuleb tagasi koju Karulinna ja näeb, et noorte hokitiimil on kõvasti potentsiaali, aga edu saavutamiseks läheks neil tema abi vaja. Karulinna poiste õlgadel on terve linna lootused ning selline pinge toob kaasa kuriteo, mis vallandab väikelinnas kaose. Vaata seriaali Telia HBO äpis.