Pimedus ja sügis toovad igal aastal telekate ette rohkelt silmapaare. Elisa Elamuse järelvaatamises oli viinakuul kõige populaarsem telesaade dokksari „Estonia“, mis šokeeris avalikkust reisilaeva Estonia kerest augu leidmisega. Parvlaev Estonia katastroofist rääkivas dokumentaalfilmis, näidatakse vee all filmitud uusi kaadreid, mis tõstatas inimestes uusi küsimusi selle traagilise sündmuse kohta. Teiste seas elati kaasa saadetele nagu „Maskis laulja“ ja „Rannamaja“, mille teine hooaeg sai kõmulise lõpu.

Elisa Huubis kõnetas kõige enam vaatajaid Elisa uus originaalsari „Valguses ja varjus“, mille küladraamat täis kuueosaline hooaeg on täismahus vaatamiseks saadaval. Seriaali peaosas on paljudest teatrietendustest ja mitmetest kodumaistest kinohittidest tuntud näitleja Mirtel Pohla. Teistes rollides astuvad üles Indrek Sammul, Epp Eespäev, Karin Rask, Saara Nüganen jpt armastatud Eesti näitlejad. Lisaks olid Huubis populaarsed ka „Kättemaksukontori“ uus hooaeg, „EnsV“, „Padjaklubi“ ja parima meespeaosaga pärjatud Elisa originaalsari „Reetur“.

Elisa TV-valdkonna juht Silver Soomre ütles, et kõige suurem üllataja on uuel telehooajal olnud kahtlemata „Estonia“ dokksari, mis ilmus kui välk selgest taevast. „Uued ja aktuaalsed kodumaised saated on Eesti televaatajate üheks maiuspalaks koos suhte- ja draamasarjadega. Elisa „Valguses ja varjus“ on saanud hulgaliselt positiivset tagasisidet nii meedialt kui vaatajatelt ning juba käesoleval kuul on meil au linastada veel üks Elisa originaalseriaal.“

Tele-eetris olnud filmidest oli vaadatuim auhinnatud draamafilm „Täht on sündinud“ kus peaosa mängisid Lady Gaga ja Bradley Cooper. Lisaks olid populaarsed ka superkangelaste filmid nagu „Thor: Ragnarök“, „Must panter“ ja „Aquaman“ ning animafilmid „Lammutaja Ralf“ saagast.

Elisa videolaenutuses oli vaadatuim kogupere põnevusfilm „Minu spioon“, kus peaosas mehemürakas Dave Bautista ja andekas lapsnäitleja Chloe Coleman. Film jutustab madalamale ametikohale viidud karmist CIA agendist JJ-st, kes avastab, et sõltub Sophie-nimelise varaküpse 9-aastase tüdruku armust, kui tema perekonda salaja jälgima peab. Chloe lubab JJ-d mitte paljastada, kui ta temaga aega veedab ja temast spiooni teeb. Videolaenutuse esikümnesse platseerusid ka mitmed koguperefilmid nagu „Smurfid: kadunud külake“, „Siil Sonic“, „Sipsik“ ja „Alice peeglitagusel maal“.

Oktoobri järelvaatamise TOP

1,Estonia KANAL2
2.Maskis laulja TV3
Rannamaja TV3
4.Pilvede all KANAL2
5.Meie aasta Indias KANAL2
6.Pealtnägija ETV
7.Kuuuurija KANAL2
8.Kättemaksukontor TV3
9.Hommik Anuga ETV
10.Eesti krimilood TV3

Oktoobri filmide järelvaatamise TOP

1.Täht on sündinud KANAL2
2.Kariibi mere piraadid: Salazari kättemaks TV3
3.Ralf lõhub interneti: Lammutaja Ralf 2 TV3
4.Lammutaja Ralf TV3
5.Oceani 8 KANAL2
6. Kiired ja vihased 8 TV3
7. Thor: Ragnarök TV3
8.Must panter TV3
9. Pahupidi TV3
10.Aquaman KANAL2

Oktoobri Elisa videolaenutuse TOP

1.Minu spioon

2.Jälgi mind

3.Capone

4.Smurfid: Kadunud külake

5.Kas pole mitte romantiline!

6.Siil Sonic

7.Sipsik

8.Puhkemaja

9.Alice peeglitagusel maal

10.Ma loodan veel

Oktoobri Elisa Huubi TOP

1.Valguses ja varjus
2.Kättemaksukontor
3.EnsV
4.Padjaklubi
5.Reetur
6.Luther
7.Lahutus Eesti moodi
8.EmaIsaPoeg
9.Talve
10.Sipsik