"Kadunud Prints" ("The Lost Prince", 2020)

Prantsuse koguperefilm. Üksikisa Djibi (Omar Sy, "1+1") elu keskpunktiks on ta 7-aastane tütreke Sofia. Paps jutustab igal õhtul tüdrukule unejutte, mis viivad lapse Muinasjutumaale. Seal avaneb fantaasiaküllane filmistuudio, kus Djibi kanda on võluva prints roll. Kui tüdruk aga suuremaks kasvab, tekivad tema ellu uued võluvad printsid. Armastav isa on hädas, sest tema roll tütre elus on muutunud. Kuidas saab isa jääda tõeliseks kangelaseks ka teismelise plika jaoks? Filmi lavastas Oscari-võitjast Michel Hazanavicius ("Artist").

"Robin Hood (2018)

Tempokas seiklusmärul. Vanal legendil põhinev "Robin Hoodi" uusversioon toob armastatud kangelase kaootilisse linnakeskkonda. Legendaarne varas Robin (Taron Egerton, "Kingsmani" filmid) tõstab mässu korrumpeerunud kuningriigi vastu. Salapärase kapuutsiga varjatud sõdalase truuks abimeheks on mauri päritolu John (Jamie Foxx, "Vabastatud Django"). Üheskoos peavad nad lihtrahva päästmiseks astuma eluohtlikku võitlusesse ahnete võimuesindajate vastu. Vaata filmi tasuta.

"Programm" ("The Program", 2015)

Laupäeval 07.11 näitab Inspira telekanal spordidraamat Lance Armstrongi elust ja karjäärist. Tour de France'i staar ja maailma kuulsaim jalgrattur Armstrong võitleb vähiga ning naaseb pärast seda ülieduka sportlasekarjääri juurde. Iiri spordiajakirjanik David Walsh hakkab kahtlustama, et mehe hiilgavad võidud Tour de France'idel on saavutatud tänu dopingule. Walsh alustab närvesöövat jahti, et leida tõendusmaterjali Armstrongi petuskeemi paljastamiseks... Põneva ja pingelise filmi peaosades mängivad Ben Foster ("3:10 Yumasse") ja Chris O'Dowd ("Kolgata"), filmi lavastas Stephen Frears ("Kuninganna").