Film "Saladus: julge unistada" on romantiline draama, mis põhineb Rhonda Byrne'i 2006. aastal ilmunud üleilmseks fenomeniks saanud raamatul, mis julgustas miljoneid õnnelikumalt ja täisväärtuslikumalt elama. "Saladust" on müüdud maailmas üle 30 miljoni raamatu, see on tõlgitud 50 keelde ja see püsis "New York Timesi" bestsellerite nimekirjas 190 nädalat. Raamat õpetab, et meie mõtted kujundavad tegelikkust ja inimesed on suutelised mõttejõul oma elu valitsema ning külgetõmbeseadust kasutades ihaldatut saavutama. "Rõõm tõmbab ligi rõõmu. Õnnelikkus tõmbab ligi õnnelikkust. Rahu tõmbab ligi rahu. Tänulikkus tõmbab ligi tänulikkust. Lahkus tõmbab ligi lahkust. Armastus tõmbab ligi armastust. Sinu töö on sisemine. Maailma muutmiseks pead vaid muutma seda, mida sisimas tunned. Eks ole lihtne?"

Meie videolaenutusse lisandus üheks sõjafilmide klassikaks saanud film "Peenike punane joon", mis kandideeris seitsmele Oscarile. Osades on sellised suurkujud nagu Sean Penn, Nick Nolte, George Clooney, Adrien Brody, John Cusack jt. "Peenike punane joon" on samanimelise raamatu ainetel valminud omapärane sõjadraama, mille sündmused leiavad aset Guadalcanali paradiisisaarel. Filmi keskmes on USA sõdurid, nende seas reamees Witt, kes koos teistega otse sõjakoldesse saadetakse. Nüüd püüab Witt koos oma kaaslastega keset hullumeeset lahingut terve mõistuse juurde jääda. Paraku ei tule paljud mehed sellest lahingust eluga välja.

Filmi "Kuuba võrgustik" tegevus toimub 1990ndate alguse Havannas. Kuuba piloot René González varastab lennuki ja põgeneb Kuubalt, hüljates nii armastatud naise ja tütre. Ta alustab Miamis uut elu. Peagi jõuavad sinna teisedki Kuuba põgenikud ja luuakse spioonide võrgustik, mille eesmärk on saarel terrorirünnakuid korraldanud vägivaldsetesse Castro-vastastesse organisatsioonidesse infiltreeruda.

Peaosades Penélope Cruz ja Edgar Ramírez.

Elisa videolaenutusest leiab suurel hulgal PÖFFil varasemalt linastunud filme. Oleme kõik suurepärased teosed kokku kogunud kausta nimega PÖFFi paremik, et nende leidmine ja vaatamine lihtne oleks. Kogu kausta filmivalikuga on võimalik tutvuda siin: bit.ly/2UlFRqY