"Eia jõulud Tondikakul" (2019)

Koguperefilm, mis valmis Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks. Linateos räägib 10-aastasest Eiast, kelle vanematel ei ole tema jaoks piisavalt aega. Linnatüdruk viiakse talvevaheajaks Lõuna-Eesti tallu, kus teda ümbritsevad võõrad inimesed ja salapärane loodus. Peagi selgub, et võõrad osutuvad erakordselt sõbralikeks ja loodus pakub palju põnevaid elamusi. Eiat ootab ees suur seiklus, sest ta peab päästma hukule määratud põlismetsa ja lahti harutama ühe keerulise perekondliku saladuse. Osades: Paula Rits, Siim Oskar Ots, Jaan Rekkor, Märt Pius, Priit Pius, Juhan Ulfsak, Tambet Tuisk, Mirtel Pohla, Priit Võigemast jt. Filmi lavastas Anu Aun.

"Eelmised jõulud" (2019)

Romantiline draamakomöödia. Oma eluga ummikseisu jõudnud Kate (Emilia Clarke) töötab jõulukaupade poes päkapikuna. Ainus asi, mis ta tusastesse päevadesse rõõmu toob, on George Michaeli laulud. Kuid siis tutvub Kate nägusa Tomiga (Henry Golding), kes ta südame kiiremini põksuma paneb. Kui Tom neiu elust lihtsalt kaob, et jää Kate'il muud üle kui hakata oma küsimustele vastuseid otsima – nii enda seest kui enda ümbert… Filmi inspiratsiooniallikas on George Michaeli surematu jõuluhitt "Last Christmas".

"Kontori jõulupidu" (2016)

Pöörane komöödia. Firma tegevjuht Carol plaanib sulgeda oma peoloomast venna Clay juhitud osakonna. Nüüd tahavad Clay ning tema ettevõtteharu tehnikaosakonna juht Josh korraldada erakordse ja vägeva kontori jõulupeo. Nende eesmärk on avaldada muljet potentsiaalsele kliendile ja sõlmida ülioluline tehing, mis aitaks kõikide kolleegide töökohad päästa. Metsik pidu väljub aga totaalselt kontrolli alt… Filmis mängivad Jennifer Aniston, Jason Bateman, Olivia Munn jt.

"See aeg aastast" (2018)

Draamakomöödia. Hulganisti musta huumorit pakkuv Taani jõulufilm räägib Katrine ja Madsi kodust, kuhu on jõululaupäeval kokku kogunenud kogu suur kärgpere. Esialgu on olukord igati kena ja kõigi läbisaamine hea, kuid kui veinipudelid tühjenevad, hakkavad aastatega kogunenud pinged pinnale tõusma. Peagi plahvatab ettekujutus pühadeaegsest kodurahust, kuid väljas valitsev lumetorm hoiab ärritatud peokülalisi Katerine ja Madsi kodus vangis… Mängivad Taani tippnäitlejad Paprika Steen, Sofie Gråbøl, Jacob Lohmann jt.

"Artur päästab jõulud" (2011)

Kuldgloobusele kandideerinud armas animafilm kogu perele. Iga laps on mõtisklenud selle üle, kuidas küll Jõuluvana jõuab ühe öö jooksul kingitused kõigi lasteni toimetada!? "Artur päästab jõulud" annab sellele küsimusele konkreetse vastuse: ainult tänu Jõuluvana kõrgtehnoloogilisele salaoperatsioonile. Filmi keskmes on lugu ühest naljakast ja veidrast perekonnast ning hakkajast Arturist, kes peab jõuluhommikuks väga tähtsa ülesande täitma. Filmi tegelastele andsid hääled Priit Võigemast, Jaan Rekkor, Mirtel Pohla, Raivo E. Tamm jt armastatud eesti näitlejad.