Kuigi võiks arvata, et maailmakuulus menusari ongi just see, mida Mayim Bialik oma lemmikuks töökohaks peab, siis tegelikult pole sugugi nii.

Järgmisel aastal saab alguse uus telesari "Call Me Kat", kus Bialik saab kehastada täiesti enesekindlat ja iseteadlikku naist. "See on olnud lihtsalt nii meeldiv, et mul pole seni veel ühtegi sellist töökohta olnud. Mu aeg "Suure Paugu teoorias" oli elumuutev ja mu kogemus "Blossomis" oli lihtsalt fantastiline, aga see viis, kuidas me praegu tööl käime. Kõik need näitlejad ja kogu see meeskond on teinud telesarjast "Call Me Kat" isiklikult minu elu parima töökoha."

Darlene Hunti kirjutatud sarja keskmes on 39-aastane Cat Café omanik, kes näeb iga päev vaeva, et sobituda ühiskonna normide ja oma ema nõudmistega.

"Me oleme loonud naise, kes kaasab kõiki oma tuttavaid ka enda ellu, sest just nii saab ta oma elu huvitavaks ja värviliseks," selgitab sarja produtsendi rolli täitev Bialik. Lisaks temale on "Call Me Kat" produtsendiks veel samuti "Suure Paugu teooriast" tuntud Jim Parsons.

Arvustajate hinnangul on telesarjaga võetud malli juba tuntud BBC programmist "Miranda" ja telesarjast "Fleabag". Kuigi Parsons mõistab, kus sarnasust näha võib, siis leiab ta siiski, et tegelikult ei ole sarjad sugugi sarnased. "Mulle tundub, et kuni sarja pole veel avalikult näidatud, siis paberil on neid sarnasusi lihtsam leida. Tegelikult on see aga täiesti omaette elukas."

Parsonsi sõnul teeb sarja eelkõige eriliseks pearolli täitev Bialik. "Ta on nii omapärane nii näitlejana kui ka inimesena üldiselt, et kogu rolli tema ümber luues ei ole üldse oluline, kas mõni teine sari veel sarnane on. Sellest tekitab tahes-tahtmata täiesti omaette asi."

Mayim Bialiku pöördeline karjäär

Kuigi tähena lendas Bialik taevasse alles "Suure Paugu teoorias" Amy Farrah Fowlerit kehastades, siis tegelikult sai Bialiku karjäär alguse juba aastaid varem.

Terve elu näitlejakarjäärist unistanud Bialiku esimene roll oli vaid 12-aastasena 1988. aasta muusikalis "Beaches". 19-aastasena otsustas ta siiski, et soovib kuulsaks saada oma teadmistega, mitte oskusega teistele midagi lõbusat pakkuda.

12 aastat elas Bialik hoopis teistsugust elu. "Tegin omale kõrghariduskraadi ja sain kaks poega. Viis aastat keskendusin neuroteaduse õpetamisele. Kui ma nüüd täiesti aus olen, siis läksin näitlemisele tagasi vaid seetõttu, et elukindlustus hakkas läbi saama. See oli ainus viis, kuidas saada piisavalt kindlustust, et ka lapsed sinna alla mahuks. Selleks hetkeks polnud ma "Suure Paugu teooriat" kordagi vaadanud." Bialiku sõnul polnud tal naastes aimugi, et kogu elu peagi täieliku kannapöörde teeb.