Pimedad ja vihmased õhtud toovad alati rohkem silmapaare telerite ette ja tänasel maski kandmise perioodil, ei pääse neist õnneks ka tele-eetris. Elisa Elamuse järelvaatamise teletopis oli novembris vaadatuim telesaade "Maskis laulja". Saate populaarsus on teise hooajaga veelgi tõusnud ja juba detsembris näeb saate põnevat finaalsaadet, kus võtavad maski eest kolm alles jäänud tegelast – Polaarhunt, Fööniks ja Draakon. Muuhulgas olid populaarsed ka "Estonia" dokkseriaal, kõmuline ja meelelahutuslik "Kuuuurija", "Pealtnägija" ja "Kaks kanget LIVE".

Elisa voogedastusplatvormil Huub oli vaadatuim Elisa originaalsari ja külavestern "Valguses ja varjus", kus peaosades Mirtel Pohla, Epp Eespäev ja Indrek Sammul. Lisaks sellele vaadati "Kättemaksukontori" ja "Lahutus Eesti moodi" uusi hooaegu ning komöödiat "EnsV".

Elisa TV-teenuste valdkonna juht Silver Soomre sõnas, et jõulukuul näeb nagu kord ja kohus telekanalitelt palju nostalgilist sisu, mis inimestele väga hinge läheb. "Vanad head Kevin McCallisteri ja John McClane’i seiklused on kahtlemata paljude lemmikud, mida jõuluperioodil vaadata, aga õnneks leidub ka hulganisti värskemat sisu. Näiteks lisandub Elisa Huubi pidevalt uusi sarju ja filme ning juba 11. detsembril näevad kõik Elisa uut originaalsarja "Tulejoonel", kus peaosas Marko Matvere ja Kaspar Velberg."

Telekanalitel linastunud filmidest ei maandunud jõuluklassika "Üksinda kodus" kohe järelvaatamise tippu ja pidi alla vanduma kodumaisele filmile "Talve", mis valminud Oskar Lutsu raamatu ainetel. Populaarsed olid ka "Vanamehe film", kodumaine komöödiafilm "Mehed" ja südamlik multifilm "Coco". Elisa videolaenutuses olid populaarsed koguperefilmid "Trollid 2", "Siil Sonic", "Vaiana" ja "Sipsik".

Novembri järelvaatamise TOP

Maskis laulja TV3
Estonia KANAL2
Kuuuurija KANAL2
Meie aasta Indias KANAL2
Pilvede all KANAL2
Pealtnägija ETV
Sinu, minu meie KANAL2
Kättemaksukontor TV3
Kaks kanget LIVE TV3
Hommik Anuga ETV

Novembri filmide järelvaatamise TOP

Talve KANAL2
Vanamehe film KANAL2
Üksinda kodus TV3
Trollid TV3
Mehed KANAL2
Tasujad: Igaviku sõda TV3
See KANAL2
Üksssarvik KANAL2
Coco TV3
Käsilased TV3

Novembri Elisa Huubi TOP

Valguses ja varjus
Kättemaksukontor
EnsV
Lahutus Eesti moodi
Padjaklubi
Sipsik
Teadmata kadunud
Talve
Luther
EmaIsaPoeg

Novembri Elisa videolaenutuse TOP

Trollid 2
Saladus - julge unistada
Puhkemaja
Kuuba võrgustik
Tõlkijad
Siil Sonic
Vaiana
Sipsik
Shaft (2019)
See: teine peatükk