1. "Hampstead"


Reaalselt asetleidnud sündmustest inspireeritud "Hampstead" on südamlik, naljakas ja elujaatav romantiline komöödia kahest täiesti erinevast inimesest, kes avastavad enda suureks üllatuseks, et vanus pole mingi piirang ei armastusele ega uutele algustele. Hampstead Heath on maaliline roheline nurgake keset Londonit. Selle servas elav Emily Walters ei suuda kuidagi keskenduda olulistele teemadele oma elus nagu tema kena vana korter, kahanevad finantsid ja täiskasvanud poeg. Kõik muutub, kui ta kohtab läheduses elavat, kasimata välimusega ekstsentrikut nimega Donald. Mees on elanud juba 17 aastat lähedalasuva tiigi kaldale ehitatud onnis, kuid nüüd püüavad kinnisvaraarendajad teda sealt jõuga välja tõsta. Emily asub üha enam hoogustuvas võitluses Donaldi poolele ning avastab peagi, et tahumatu kesta all on tegelikult peidus erakordselt hell hing.

2. "Jaht Punasele Oktoobrile"


Tutvustme teile ka kinoklassikat, mis on eriti sobilik just nüüd, kui äsja lahkus meie seast kino grand old man Sean Connery. 1984. Nõukogude mereväe uusim ning kaasaegseim tuumaallveelaev Punane Oktoober on teel Ameerika Ühendriikide ranniku suunas. Ameeriklased kardavad, et laev valmistub rünnakuks ning on valmis seda hävitama. Allveelaeva kapteni Marko Ramiuse tausta uurinud CIA agent palub ülemustel sellega veidi oodata, kuna arvab, et Ramius võib tahta Ameeriklaste poolele üle tulla... Filmis ”Jaht Punasele Oktoobrile” on peaosades Sean Connery ning Alec Baldwin ning film on võitnud ka Oscari.

3. "Piir"


Filmis “Piir” jälgitakse sündmusi, mis toimusid Arizona ja Mehhiko ohtlikul alal pärast seda, kui Arizona endise šerifi naine nende rantšo maadel ratsutades tapeti. Mehhiko mees (Michael Pena) ja tema kaaslane, kes liikusid ebaseaduslikult USA-sse, arreteeriti tulistamise eest, kuigi nad polnud selles süüdi. Kui tema rase naine (Eva Longoria) saab teada, et mees on vangistatud ja tema üle mõistetakse kohut mõrva eest, ületab ka naine ebaseaduslikult piiri, kuna soovib oma meest aidata. Tema piiri ületamine läheb viltu ja ta vangistatakse smuugeldajate poolt. Kui endine šerif (Ed Harris) ja praegune šerif uurivad tulistamist, hakkavad nad mõistma, et kuritegu ei pruugi olla nii lihtsa lahendusega ja selles võib tegelikult süüdi olla USA kohalik kodanik. Kui elud ripuvad juuksekarva otsas, kas võidab õiglus või elu?