1. "Terve elu ühes aastas" ("Life in a Year", 2020)

Emotsionaalne draamafilm. Filmi peategelased on 17-aastane Daryn (Jaden Smith, "Karate Kid") ja temast veidi vanem Isabelle (Cara Delevingne, "Anna Karenina"). Nad lähevad kohtama ja ajapikku armub Daryn neiusse. Isabelle avab poisi jaoks täiesti uue, loomingulise ja vaba maailma. Ent siis tuleb šokk – Isabelle avaldab saladuse, et ta on raskelt haige ja tal on elada jäänud vaid üks aasta. Noormees otsustab seepeale tüdrukule anda selle ühe aasta jooksul terve elu jagu sündmusi ja emotsioone. See on film iga hetke nautimisest ja oma elu täiel rinnal elamisest.

2."Bill ja Ted: Muusikaga näkku" ("Bill & Ted Face The Music", 2020)

Muusikaline seikluskomöödia. Veerand sajandit tagasi öeldi noortele muusikafännidele Billile ja Tedile ajarändamise käigus, et nende kätes on universumi saatus. Nüüdseks on neist saanud kaks keskealist rokipeeru. Siiski ootab mehi ka vanuigi ees uus seiklus. Saadik tulevikust teatab, et vaid nende laul saab päästa maailma. Mehed vajavad abi nii oma lastelt kui kõikvõimalikelt ajaloolistelt muusikalegendidelt alates Mozartist kuni Jimi Hendrixini välja, et maha saada tõelise hitiga, mis seaks universumi tasakaalu uuesti paika.

3. "Jean Paul Gaultier: Šikk Friik" ("Jean Paul Gaultier: Freak and Chic", 2020)

Dokumentaalfilm, mis viib vaatajad moemaailma kulisside taha. Jean-Paul Gaultier on üks maailma kuulsamaid moeloojaid. Ta otsustab lavastada pöörase show Pariisi kabareeteatris Folies Bergere. Etendus toob publikuni ülevaate mehe 40 aasta pikkusest karjäärist, skandaalidest, liialdustest, töövõitudest ja glamuursest elust. Gaultier'i käe all valmiv lustlik revüü näitab tähtsamaid peatükke nii moeuuendaja isiklikust elust kui surematust loomingust.

4."Isamaaline mees" ("Isänmaallinen Mies", 2013)

Komöödia. On 1980-ndad. Toivo on töötu trükitööline. Tema naine Pirkko julgustab teda tegema midagi kasulikku ja nii otsustab ta minna veredoonoriks. Selgub, et Toivo veri on eriti võimas. Kui soome suusatiim Toivost kuuleb, mõistavad nad, et on leidnud väga väärtusliku salarelva. Tema veri võib parandada mistahes sportlase sooritust, olla nende "kütuseks" edule. Tulevikuperspektiivid on fantastilised, kui Toivo alustab koostööd ühe kõige andekama suusataja Ainoga. Noore naisena pole Aino mitte ainult hea suusataja, vaid ka muljetavaldav avalik bränd hüüdnimega Finnmaiden. Peagi saab Toivost ja Ainost lahutamatu paar. Toivo abiga suusatab Aino end maailma paremikku. Kuid enne tähtsat võistlust juhtub katastroof, mis paneb ohtu tema suurima unistuse: olümpiavõidu. Ja taas on soome meeskonna edu usaldatud Toivo kätesse. Kas ohtlik plaan õnnestub? Mida teeb Toivo? Mis saab Ainost? Ja mis kõige tähtsam – kas Toivo on isamaaline mees? Vaata filmi tasuta.

5."Siiras Meelitus" ("The Grand Seduction", 2014)

Reedel 11.12 näeb Inspira kanalil mitmete filmiauhindadega pärjatud muhedat Kanada komöödiat, mis jälgib ühe Newfoundlandi väikese rannakogukonna elu. Kalurikülasse saabub kohalike elanike tervist üle vaatama noor meesarst. Juhul, kui külarahval õnnestub meelitada arst külasse elama jäädagi, sõlmitakse leping suure tehasega, mis annaks kohalikule rahvale palju hädavajalikke töökohti. Algab metsik tohtrihärra võlumine ja keelitamine, millesse kaasatakse kogu külarahvas.