"Wonder Woman: 1984" režissöör Patty Jenkins on otsustanud kritiseerida Joss Whedon ja Zack Snyderi tehtud "Õigluse liigat", sest leiab, et film ei olnud superkangelase mainele kuidagi kasulik, vahendab Fox News.

2018. aastal ilmunud "Õigluse liiga" peategelased olid Batman, The Flash, Superman, Aquaman, Cyborg ja Wonder Woman. Peale esilinastust tehtud film aga arvustajate, teiste režissööride ja fännide poolt maatasa. Hiljuti antud intervjuus tunnistas Jenkins aga, et selline olukord põhjustas nüüd ilmuva filmi tegemisele omajagu probleeme.

"Ma arvan, et kõik režissöörid väldivad "Õigluse liigat" täpselt nagu fännid seda tegid. Samuti on mul tunne, et "Õigluse liiga" läks vastuollu mu esimese "Wonder Woman" filmiga ning raskendas ka uue filmi valmimist, mis toona juba tegemisel oli." Seetõttu ei jäänud režissööril enda sõnul muud üle kui hakata natuke ennustama, millega "Õigluse liiga" lõppeb, et teine osa liialt vastuoluline ei tuleks.

Joss Whedon liitus "Õigluse liiga" meeskonnaga, kui Snyder pidi ootamatutel perekondlike põhjustel töö pooleli jätma. Selgub aga, et see pole sugugi esimene kord, kui Whedoni tööga rahul ei olda.

Näitleja Ray Fisher ütles esialgu antud intervjuus, et Joss on tore mees, kes sobib suurepäraselt pooleli olevat tööd lõpetama. Hiljem jagas staar aga videot sotsiaalmeedias ning lisas, et soovib selle lause iga osa uuesti läbi mõelda. Nüüdseks on staar veel ka selgitanud, et režissööri suhtumine võtteplatsil ei kannatanud mingit kriitikat ning oli täiesti lubamatu.