1. "Murtud südamete galerii"

Filmis "Murtud südamete galerii" on Lucy väga särav, 20-aastane kunstigalerii assistent New Yorgis, kes omistab kõigile asjadele emotsionaalse tähenduse. Kui ta läheb lahku oma järjekordsest kaaslasest, otsustab ta luua Murtud Südamete pop-up näituse, kuhu kogub kokku kõik esemed, mis ta oma suhetes saanud on. Näitus kogub kuulsust ning julgustab kõiki romantikuid edasi liikuma.

2. "Firma"

Kinoklassikutest oleme välja otsinud filmi "Firma" - põnevik noorest juristist, kes segatakse hullumeelsetesse maffiaskeemidesse. Harvardi ülikooli lõpetav Mitch hülgab mainekate advokaadibüroode pakkumised, eelistades neile tundmatu firma pakutavat hiigelpalka. Rahast pimestatuna ei märkagi ta, et ühtäkki on temast saanud mutrike kuritegelikus organisatsioonis. Film põhineb menukirjaniku John Grishami bestselleril ning peaosas on Tom Cruise isiklikult.

3. "A-Rühm"

Meie videolaenutusest saate nüüd vaadata populaarse vana põnevussarja "A-Rühm" järeltulijat filmimaastikul. "A-rühm" ehk Alfa-üksus koosneb neljast endisest erivägede sõdalastest – Hannibalist, Face'ist, B.A.st ja Murdochist. Mehed on nüüd lavastatud süüdi kuriteos, mida nad tegelikult toime ei pannud. Ning karistuseks on 10 aastat range režiimiga vanglas. Põranda alla minnes kasutavad nad oma unikaalseid oskusi, et puhastada oma hea nimi ja leida tõelised süüdlased.

4. "Tulejoonel"

Elisa neljas originaalsari "Tulejoonel" on jõudnud Elisa Huubi! Uue sarja keskmes on Marko Matvere kehastatav Jakob Sommer, kelle töö- ja eraelu on karidele jooksnud. Kõrvaltvaatajaile sõbraliku ja rahulikuna näiv vanaisa tunneb ühel hetkel, et maailm tema ümber on jäänud võõraks ning ta otsustab seda plahvatusohtliku missiooniga "parandama" hakata. Pealinna oma hirmuvalitsuse all hoidvat pommimeest asub jälitama noor kaitsepolitsei tippuurija, keda kehastab Kaspar Velberg.