1. "Le Mans ’66" (Ford v Ferrari, 2019)


Oscari-võitjad Matt Damon ja Christian Bale kehastavad peaosi selles tõsielul põhinevas põnevas loos ajast, mil Ford Ferrari vastu sõtta läks. See on lugu lennuka visiooniga autoehitajast Carroll Shelbyst (Damon) ja kartmatust võidusõitjast Ken Milesist (Bale), kes trotsisid suurkorporatsiooni bürokraatiat, füüsikaseadusi ja isiklikke deemoneid, et ehitada Ford Motor Company jaoks revolutsiooniline võidusõiduauto, millega minna vastu Enzo Ferrari loodud võidukatele neljarattalistele Prantsusmaal, legendaarsel Le Mans'i 24 tunni võidusõidul.

2. "Lelulugu 4" (Toy Story 4, 2019)


Kauboi Woody on teadnud alati oma kohta selles maailmas ning et tema põhiliseks ülesandeks on hoolitseda oma lapse eest, olgu selleks siis Andy või uus omanik Bonnie. Kui Bonnie poolt käsitöötunnis loodud uus lelu Luhvik kuulutab, et ta on rämps ja mitte mänguasi, võtab Woody endale südameasjaks, et näidata uustulnukale, mida tähendab olla tõeline lelu. Ülesanne muutub veelgi keerulisemaks siis, kui Bonnie võtab kõik lelud kaasa perereisile.

3. "X-mehed: tume fööniks" (X-men: Dark Phoenix, 2019)


X-mehed seisavad vastamisi oma kõige võimsama vastasega, kelleks on üks nende endi seast, Jean Grey (Sophie Turner). Kosmoses asetleidnud päästemissiooni käigus tabas Jeani võimas kosmilise jõu laine, mis oleks ta peaaegu tapnud. Selgub, et plahvatuses omandatud vägi muutis ta palju tugevamaks, aga ka äärmiselt ebastabiilseks. Kontrolli kaotades teeb Jean haiget neile, kes teda kõige rohkem armastavad, seades ohtu kõik X-mehed. Nad peavad leidma võimaluse päästa Jean, aga ka kogu planeet maaväliste jõudude eest, kes sooviksid kasutada Tumedat Fööniksit relvana.

4. "6 kangelast" (Big Hero 6, 2014)


Walt Disney Animation Studios animavõlurid toovad teie silme ette tormaka ja naljaka animaseikluse "6 kangelast", mille peategelasteks on täispuhutav tüsedavõitu robot Baymax ning tipptehnikast huvituv noor geenius Hiro. Pärast seda, kui ootamatu katastroof tabab San Fransokyo linna ja paiskab Hiro ohtude keskele, võtab poiss appi Baymaxi ning oma lähedased sõbrad, adrenaliinisõltase Go Go Tomago, puhtusearmastaja Wasabi, keemiavõlurist Mesi-Sidruni ning kooli maskotist teadusefänn Fredi. Selleks, et lahendada ähvardav mõistatus, muudab Hiro oma sõbrad kõrgtehnoloogiliste kangelaste rühmaks nimega "6 kangelast".