1. The Road

Twitteri kastutaja Harold's Tuba tunnistas, et tegu on küll hea filmiga, kuid tuju seda vaadata pole kunagi. "The Road. Suurepärane film, kuid millal on kellelgi tuju millekski nii süngeks," on vaataja kriitilisel arvamusel.

2. Blade Runner 2049

Kasutaja merry selgitab sotsiaalmeedias, et sellist kogemust ta kunagi teist korda kogeda ei saa. "Nägin seda peaaegu tühjas kinos koos isaga. Mitte ükski mu raamat ei suudaks seda kogemust tekitada."

3. A Clockwork Orange


Küsimusele vastanud Lewis tundi ennast filmi vaadates ebamugavalt. "See on väga võimsalt ebamugav. Hästi tehtud!"

4. Whiplash

"Whiplash ja ema, ma tunnen, et olen juba neile mõeldes väga endast väljas," tunnistas kasutaja sotsiaalmeedias.

5. Atonement

Emma tõdes, et oli peale filmi nägemist täiesti murtud. "Erakordne film, kuid jättis mu emotsionaalselt täiesti rusudeks. Lihtsalt sellele lõpule mõeldeski tulevad pisarad silma."

6. 12 Years a Slave


12 aastat rämedat peksu, ebaõiglust ja roppust ei vaja ühtegi pikemat selgitust, miks keegi seda teist korda enam vaadata ei tahaks.

7. 127 Hours

Sarnaselt eelnevale filmile, ei ole ilmselt ühtegi inimest, kes tahaks teist korda mugavalt kinotoolilt näha, tervet filmi sellest, kuidas üksik mees oma elu eest võitleb ning peaaegu, et alla on andmas.

8. Blue Valentine


Sofi selgitas, et tema jaoks oli tegu äärmiselt depressiivse filmiga. "Sünge, depressiivne ja valusalt aus. Ajaga soiku jäänud abielu lagunemine."

9. Life of Pi

Peter tõdes, et teist korda filmide vaatamine võib sõltuda aga ka hoopis millestki muust, kui filmi sisu. "Nägin seda kinos ja kohe kui võimalik oli, ostsin ka DVD. Tegelikult pole ma seda aga kunagi vaadanud, sest kinos nägemine jättis nii võimsa kogemuse, et kodus väikselt ekraanilt vaatamine ei tundu nii hea. Ma ei taha seda rikkuda."

10. The Boy In the Striped Pajamas


Kahe väikse poisi äärmiselt traagiline lõpp, mis on ilmselgelt tingitud ebaõiglusest, ei ole taas kellegi meelis ajaviide. Sellega on nõus ka Angela. "See murdis mu."