Filmisõprade jaoks on tegu kindlasti erilise teosega, kuna osaliselt on see filmitud Tallinnas ning kus väiksemates rollides lööb kaasa hulk Eesti näitlejaid.

Lisaks toob „Tenet“ vaheldust pühadeperioodil tarbitava meelalahutuse valikusse, pakkudes konkurentsi sellistele jõuluklassikaks kujunenud filmidele nagu „Visa hing“ ja „Üksinda kodus“.

Nendel Telia klientidel, kes on ühinenud Telia 1 pakkumisega (ehk kes kasutavad ettevõtte kolme põhiteenust: mobiilset internetti, koduinternetti ja Telia TV-d ), on võimalik filmi tänu Telia 1 soodustusele vaadata tasuta. Seda siis juhul, kui kliendil on veel kasutamata käesolevaks kuuks ette nähtud kaks tasuta filmi Telia TV Sisuleidjast.

„Tenet“ on USA ulmemärul, mis on osaliselt Tallinnas üles võetud. Tipprežissöör Christopher Nolani ("Pimeduse rüütel") loodud võimas vaatemäng painutab aja ja ruumi reegleid ning viib vaatajad pöörasele rännakule läbi eri kontinentide. Filmi nimetut Peategelast mängib John David Washington ("BlacKkKlansman"). Talle antakse vaid üks sõna, "Tenet", mille abil peab ta asuma võitlusse mitte üksnes iseenda, vaid kogu maailma ellujäämise nimel. Kellega, kuidas ja miks see võitlus toimub, ei tea veel ka ta ise…

Filmi teistes osades mängivad sellised staarid nagu Robert Pattinson ("Videviku" saaga), Elizabeth Debicki ("Everest"), Kenneth Branagh ("Mõrv Idaekspressis") jt.